Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum zaklat, hogy keressek...

Anyum zaklat, hogy keressek munkát, igaza van?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, most érettségiztem le, két hete. Egyetemre készülök. Szerintem - valószínűleg - zavarja, hogy itthon vagyok és nem csinálok semmit. Meg azzal szokott jönni, hogy ne kérjek pénzt, ha megkereshetném magamnak is.

Max. hétvégente kérek egy ezrest, azt is felváltva, egyszer tőle, egyszer apától.

Egyébként el is mennék, csak egyrészt nem gondolom, hogy most olyan eget rengetően fontos lenne az, hogy dolgozzak, illetve nem is könnyű állást találnom július közepén.

2018. júl. 10. 11:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem feltètlenül a pènzrôl van szó, hàt nem érted?!

18 évesen azért belekóstolnatna a közössègi életbe, ne adj’ Isten a munkába ahelyett h otthon lustàlkodik egèsz nap egyedül, egyik kezèben a tv kapcsoló, másikban a telefon.

(láthatnà többek között azt is, hogy azt a pénzt, amit könnyen el lehet szórni, milyen nehéz megkeresni!)

2018. júl. 11. 13:34
 72/76 anonim ***** válasza:
100%
Akàr csak azt az “1-1 ezrest” is, amit elkér.
2018. júl. 11. 13:35
 73/76 anonim ***** válasza:
71%

71-es: én sem dolgoztam diákként gimiben, de tudtam közösségben létezni. Attól nem lesz senki közösségibb ember, hogy elment kukoricát címerezni.

amúgy meg a kérdezőnek plusz: ja, arra nem adnék 1000 Ft-ot hetente, hogy leszlopáld magad. Ha az kell, azért dolgozz meg.

2018. júl. 11. 13:38
 74/76 anonim ***** válasza:
100%

73-as, ki beszél kukoricacímerezésről?

Itt nem a munkàn van a hangsúly, hanem a közösségi életen, hát tényleg nehéz felfogni, hogy azt magyaràzzuk h ne egyedül töltse otthon a napjait hanem ismerkedjen, akàr munka közben is. 2legyet egy csapásra, barátokat és pénzt is keres.

Amúgy annyi diákmunka van, nem kell egyből a mezőgazdasàgi meg napszàmos munkàkra gondolni.

2018. júl. 11. 13:55
 75/76 anonim ***** válasza:
40%
Nem hiszem, hogy az emberek a munka miatt tanulnak meg közösségben létezni, ez hülyeség. Sokkal-sokkal értelmesebben is el lehet tölteni a nyarat, nem mindenki nyomkodja a telóját és nézi a tévét.
2018. júl. 11. 15:02
 76/76 anonim ***** válasza:
40%
Aki egyébként is olyan tapétavirág stílus, az munka alatt sem tanul meg közösségben létezni, csak eltűri.
2018. júl. 11. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!