Hogyan szerezzek Dj munkát? Pályakezdő vagyok, van is felszerelésem önnálló bulikra, de nem tudom hogy hol keressek. Tudnátok tippeket adni, milyen oldalakon keresnek dj t házibuliba vagy másba?
Weboldalon már én is agyaltam csak a reklámozáson van a hangsúly..
Azt nehéz inákbb, hogy a facebookon pl hirdetésként megjelenjen
Ha tudnád hányan vannak/vagyunk hasonló helyzetben. Én most ott tartok,hogy évi kb 10 fellépésem van. Ezt is évek kemény munkája volt elérni.
A kapcsolatépítésen múlik minden. Úgy fognak hívni, ha betagozódsz a szakmába. Sok spanolás, segíteni a többi DJ-nek, stb.
Akár saját bulikat is szervezni szórakozóhelyekre, meg ilyenek.
De így sincs garancia semmire.
Megmondom őszintén, 10 millió DJ országa vagyunk. Ma már szimpla DJ-ként sok esély nincs. Beatmatch-elni öreganyámat is meg tudom tanítani néhány nap alatt,nem nagy kunszt. Ma már csak akkor van esélyed (és ez sztem jogos is), ha a lemezlovasság mellett producerkedsz is.
Fel kell építeni a dolgot ez olyan mint egy vállalkozás. Nem elég a sok cucc meg és lövöldözöl a levegőbe.
Nekem Ők segítettek elindulni és összerakni a stratégiámat.
Céges rendezvényeket specializálódtam
Főállásba dolgozom de 2 havonta tutira van valami melóm és a karácsonyi szezon megszakadás (dupla pénzért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!