Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum zaklat, hogy keressek...

Anyum zaklat, hogy keressek munkát, igaza van?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, most érettségiztem le, két hete. Egyetemre készülök. Szerintem - valószínűleg - zavarja, hogy itthon vagyok és nem csinálok semmit. Meg azzal szokott jönni, hogy ne kérjek pénzt, ha megkereshetném magamnak is.

Max. hétvégente kérek egy ezrest, azt is felváltva, egyszer tőle, egyszer apától.

Egyébként el is mennék, csak egyrészt nem gondolom, hogy most olyan eget rengetően fontos lenne az, hogy dolgozzak, illetve nem is könnyű állást találnom július közepén.

2018. júl. 10. 11:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 piroska és a farkas ***** válasza:
56%
Gondolom, h a tanuláshoz szükséges alapfeltételeket biztosították a szüleid, etettek, van fedél a fejed fölött..ez a kötelességük egyébként. Neked meg az a kötelességed, hogy tanulj. Tehát nem, nem tehetted volna meg, h nem tanulsz, max akkor ha vállalod, h az iskolapadból 18 évesen röhtön dolgozni mész vmi.olyat, amire felvesznek. És attól még, h bizonyos munkák neked még ideiglenesem sem felelnek meg, szerintem egy márbocsánat de seggét meresztő, a hétköznapokat tétlenül töltő fiatal lánynál még a 600 Ft- ért mirelit zöldséget válogató ember is megbecsültebb, egész egyszerűen azért, mert vannak önmagával szemben elvárásai.
2018. júl. 10. 19:30
 52/76 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, nem tudom, neked milyen diákmeló lehetőségek vannak, de nekem tényleg jó buli volt. Pénzt is kerestem, megismertem a munka világát, ráadásul új embereket ismertem meg, fiatalokat, jó volt a társaság, nem arról szólt, hogy húzzuk az igát, és egész nap nem szólunk egymáshoz.
2018. júl. 10. 20:06
 53/76 anonim ***** válasza:
50%

“en is azt kivanom dogoljek meg, nyugalkm“

Drágám, őszintén sajnálom, hogy fáj az igazság!

2018. júl. 10. 20:18
 54/76 anonim ***** válasza:
58%
Miért hívsz ismeretlen embereket drágámnak?
2018. júl. 10. 21:40
 55/76 anonim ***** válasza:
51%
Akinek a gyereke annyit jelent, hogy 18 éves koráig neveli, főz, mos rá és utána meg kidobja őt a nagyvilágba "mert én BEZZEG mostam rád és főztem rád 18 éven át, te rühes kölök", az mégis mi a francnak vállalt gyereket? A 20 éves is a gyereked. A 35 éves is a gyereked. Egyesek itt úgy kezelik a felnőtt gyerekeiket, mintha csak szomszédok lennének. 18 éves te jó ég, milyen "viselkedj úgy mint egy érett nő"? Ez egy 18 éves gyerek, miről beszéltek itt? Nem 28 éves, no az már egy érett felnőtt nő, de egy 18 éves? Szálljatok már le a magas lóról. Igen tudom, ti már az anyátok méhében is érett felnőttek voltatok de bezzeg a mai fiatalok... Szánalmasok vagytok.
2018. júl. 10. 21:43
 56/76 anonim ***** válasza:
58%

Te buta kislány vagy még, álomvilágban élsz, amivel az a legnagyobb baj, hogy fájni fog amikor kilépsz a való életbe.

Egy normális választ sem vagy képes összerakni, amiben neadjisten érvek is vannak, esetleg 5 szónál és kiskanálnyi mondanivalónál több van. Életképtelen vagy, majd belátod, talán csak 10 év múlva. Addig viszont tényleg felesleges kérdést kiírnod, mert nem fogod megérteni, hogy miről beszélnek neked a felnőttek, azt meg ne várd már el, hogy csoportosan szapuljuk édesanyádat, amiért elvárásai vannak feléd.

2018. júl. 10. 21:47
 57/76 anonim ***** válasza:
30%

55, lobogtatom a szarkazmus táblát.

56, nem érted a lènyeget. Vèlemènyed szerint örökre az anyjàék nyakán kellene lennie, csak azért mert a gyerekük? Ők csak jót akarnak neki azzal, hogy tanuljon egy kis önállósàgot. Nem árt!

2018. júl. 10. 21:47
 58/76 anonim ***** válasza:
75%
Bocsi, mostmàr 54,55y
2018. júl. 10. 21:48
 59/76 anonim ***** válasza:
82%
Persze, mikor pasinál kell aludni, meg engedély nélkül bulizni menni, akkor a 18 éves húú de felnőtt. Ha dolgozni kéne akkor jajj szegény gyerek:-D Röhejes. Vagy minden téren legyen felnőtt, vagy minden téren gyerek.
2018. júl. 10. 21:54
 60/76 anonim ***** válasza:
50%
Minek kéne dolgoznod? Inkább használd ki a szabad nyarad, egyetem után már úgysem lesz ilyen.
2018. júl. 11. 06:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!