Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum zaklat, hogy keressek...

Anyum zaklat, hogy keressek munkát, igaza van?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, most érettségiztem le, két hete. Egyetemre készülök. Szerintem - valószínűleg - zavarja, hogy itthon vagyok és nem csinálok semmit. Meg azzal szokott jönni, hogy ne kérjek pénzt, ha megkereshetném magamnak is.

Max. hétvégente kérek egy ezrest, azt is felváltva, egyszer tőle, egyszer apától.

Egyébként el is mennék, csak egyrészt nem gondolom, hogy most olyan eget rengetően fontos lenne az, hogy dolgozzak, illetve nem is könnyű állást találnom július közepén.

2018. júl. 10. 11:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 A kérdező kommentje:

Hm ezek szerint nem ulhetek itthon, csak ugy? De miert?

Nem ertem. Ez a dontesem, hogy itthon vagyok es megnezek egy filmet, csinalom a kajakat, ilyen aprosagok. En igy most tok jol erzem magam, ki merem jelenteni. De ezek szerint elnezest kene kernem emiatt.

Mondjuk nem fogok.

Miert allitod ilyen biztosra azt, hogy megfelelo korulmenyeim voltak a koncentralasra? Tipikus. "A gyereknek semmi gondja, hisz csak tanulnia kell."

2018. júl. 10. 18:53
 42/76 A kérdező kommentje:

Hogy lenne mar alap

Siman megtehettem volna, hogy egy szot nem tanulok

Anyam is mindig lebecsul, ra emlekeztetsz:DD

2018. júl. 10. 18:56
 43/76 anonim ***** válasza:
71%
Ekkora irigy népséget, mint a magyar. Aki meg azzal jön, hogy diákmeló által tanul felelősséget... 16+ évesen??? Már rég benne kell lennie, nem ilyenkor tanulnia. Mégis mit ad egy diákmeló? Őszintén? Lómicsodát. Hozzádvágják egy 2 gombócos fagyi árát oszt csókolom.
2018. júl. 10. 19:01
 44/76 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem tanultál volna, magaddal cs*sztél vna ki, nem anyukàddal. Ugyanis magadnak tanulsz, a sajàt jövődet alapozod!
 45/76 anonim ***** válasza:
38%

Ez a dontesem, hogy itthon vagyok es megnezek egy filmet, csinalom a kajakat, ilyen aprosagok. En igy most tok jol erzem magam, ki merem jelenteni.

Oké, de ha a szüleid döntése meg az lenne hogy nem támogatnak ezentúl anyagilag, akkor vergődnél és elhordanád mindenféle szemétnek őket igaz? Nem csak lusta vagy, hanem nagyképű is.

46/76 A kérdező kommentje:
Nem ertem, hogy fugg ez ossze az anyagi tamogatassal.
2018. júl. 10. 19:04
 47/76 anonim ***** válasza:
56%
Úgy hogy felnőtt vagy, de sz@ros gyerekként viselkedsz. Azt gondolod hogy alanyi jogon jàr neked minden. Nagykorú vagy, ideje aszerint viselkedni és nem vakarni a hátsódat egèsz nap.
2018. júl. 10. 19:05
 48/76 A kérdező kommentje:
Akkor indulok is rohadt zoldseget valogatni, 600Ft/oraert. Megyek megdogleni a melegbe, megyek full rosszul erezni magam, indulok. Anya, apa remelem buszkek vagytok ram. Hiszen igy mar felnott vagyok. Erett no!
2018. júl. 10. 19:11
 49/76 anonim ***** válasza:
53%

Akkor indulok is rohadt zoldseget valogatni, 600Ft/oraert. Megyek megdogleni a melegbe, megyek full rosszul erezni magam, indulok. Anya, apa remelem buszkek vagytok ram. Hiszen igy mar felnott vagyok. Erett no!

Nem, hanem egy hisztis, önző, lusta kislány, aki nagynak hiszi magát, mert hogy ő olyan nagy, okos és felnőtt, hogy nem kell neki munka, de ha menni akar valahova azt anyuciéknak kell finanszírozni. Remélem te büszke vagy magadra, mert gondolom anyudék szégyenlenek.

Én elsüllyednék ha az én gyerekem lenne ilyen lusta, életképtelen. Gondolom egyetemre is valami btk-s kamuszakra vagy más büfészakra mész, nehogy meg kelljen erőltetni magad a tanulással.

2018. júl. 10. 19:21
 50/76 anonim ***** válasza:
50%

Elnézèst herceg kisasszony! Attól hogy szeptemberben kezded az egyetemet még csak egy érettségid van, ne vàrd hogy klimatizàlt irodàban fogod tölteni a nyarad. A zöldsègválogatáson kívül is van diàkmunka. De itt az a gàz, hogy neked büdös a munka!

Milyen szakra fogsz járni? Erre a korábbi kérdèsre nem is vàlaszoltál.

Mert a diplomaszerzés utàn is a ranglétra legaljàn fogod àm kezdeni, ne is ringasd magad àlomba, hogy egyből a hierarchia csúcsára kerülsz majd.

Bár ilyen hozzáállással egy baràtod sem lesz az egyetemen, és ha végigcsinàlod sem lesz kapcsolatrendszered, amI àltal előrébb tudnàl jutni. Egyedül leszel, ès marha rossz lesz úgy bejárni óràkra h nincs senki akihez szólj, nem lesz kivel felkészülni a vizsgàkra. Bár ahogy làtom nem igényled a társaságot, kaja, tv meg net legyen, oszt’ jólvan.

Elég szomorú, de magaddal szúrsz csak ki, senki mással!

2018. júl. 10. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!