Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Teljesen elképedtem, amit a...

Teljesen elképedtem, amit a lányom mondott. (? )

Figyelt kérdés

Férjével itt laknak Győr környékén, a szülei Miskolcon. Minden évben felköszöntik születésnapján a fiúkat, de ez volt az első év, hogy ez kimaradt. Tudjátok miért? Mert áttértek egy bizonyos hitre, ahol nem ünneplik a születésnapokat. A lányom férje teljesen elképedt és nagyon csalódott volt, hogy még csak annyit sem mondtak neki, hogy boldog születésnapot! Semmit! Létezik, hogy ennyire átmossák az agyukat? Nektek hogy esne az ilyen? Én mint "anyós" is kiakadtam, akkor ő mit érezhet?

El sem akarom hinni, hogy ami évekig természetes volt, egyszer csak megszűnik, mert áttérnek. Oké, na de ennyire, hogy még a saját gyerekük sem számít?

2018. jún. 16. 19:21
1 2 3 4
 31/33 Lux morulus ***** válasza:

28 #

Egy vészhelyzetnél, egy gyors vércsoport megállapítás után, már lökik is, ha arra van szükség. Senkit semmérdekel a tárca, név. Az egy másik eset, amikor van idő erre, beszállítják, stb. De kint tojnak rá.... És ez így van jól.

2018. jún. 18. 14:02
 32/33 A kérdező kommentje:

Köszi a megtisztelő privátokat, de itt válaszolok inkább. Nem azért írtam ki a kérdést, hogy meggyőzzetek a vallási nézeteitekről.

A lányom párjának szüleiről van szó, én pedig katolikus vagyok.

Ezzel a kérdéssel kapcsolatban ne írjatok üzenetet.

2018. jún. 18. 22:37
 33/33 Lux morulus ***** válasza:

Priviben megy a nyomulás, mi?

Vajon engem miért nem akarnak, megtéríteni ?

2018. jún. 18. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!