Hashajtás!? Én teljesen elképedtem, valaki elmagyarázná nekem?
Egyrészt.. Biztos vagy benne, hogy nem kamuzik? :P
Ha igen, akkor az még rosszabb. Legalábbis az egészségére. Hashajtással nagyon gyorsan kiürülnek a létfontosságú sók a szervezetből, és ha ezt valaki kúra szerűen műveli, ott akár komoly gondok is akadhatnak.
Amikor elkezdtem fogyózni, az első 20 kiló leadása után már egyáltalán nem volt székletem. A maradék 5 kilót hashajtó segítségével adtam le, mert minden étel amit megettem bennem maradt, és nem csak rosszul éreztem magam, mert felvoltam puffadva és rossz volt a közérzetem, de a kilók sem mentek sehova... úgyhogy alkalmanként, úgy kétnaponta bevettem egy hashajtót. Sokat segített nekem. Jobb lett a közérzetem és segített leadni a maradék kilókat. Nem szoktam rá, azóta teljesen rendbe jött az emésztésem, és egészséges, boldog vagyok.
Úgyhogy nem kell feltétlenül a legrosszabbat gondolni a hashajtásról :)
Dehát ez butaság, mert ami kiürül, az nem zsír és ugyan úgy vissza fogja hízni?
Sajnos biztos vagyok benne, hogy igazat mond... Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!