Mit gondoltok arról a helyzetről, ha egy igen magas bevétellel rendelkező anyuka nagyon kevéske gyerektartás miatt gyötri a rossz helyzetben élő exét?
A 30ezres gyerektartás alapból vicc (annak ellenére, hogy sokan kapnak ennyit, vagy ennyit se), nemhogy sok.... Kurwa kevés.
Hogy miből mit vonnak, az egy dolog, elárulok valamit. A gyerektartás MINDENT megelőz.
Hitelt, adósságot, mindent.
Az az első, és utána jön minden más, ha tetszik,ha nem.
Nem az én gondolataim, ez a jogi része, ami a bíróságon hangzott el.
#107-es voltam.
#110 "Nem tudom egyes férfiak miért gondolják, hogy a gyereket csak megcsinálni kell. Gondolom őket sem vízen és száraz kenyéren tartották a szüleik." - tudod, ez akkor gyakori, amikor a nő a férfi nélkül, vagy épp a határozott kérése ellenére dönt a gyerekvállalásról, a férfinak gyakorlatilag egy spermadonor szerepe jut... egyfelől... másfelől a dolog nem férfi-specifikus, mindig vannak nők is a tartási kötelezettség elmulasztása témájú sok oldalas rendőrségi kőrözési listán: [link]
Na, az ő esetükben ez tényleg érthetetlen, egy nőt senki sem tud erőszakkal anyává tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!