Mit gondoltok arról a helyzetről, ha egy igen magas bevétellel rendelkező anyuka nagyon kevéske gyerektartás miatt gyötri a rossz helyzetben élő exét?
Azért, mert nem ugyanaz. Az előző példában szó nincs arról, hogy anyuci semmit nem tesz bele. Én a plusz költségekről, úgynevezett extrákról beszéltem. Attól még a gyerek mindennapi eltartása ugyanúgy a 2 (ugye tudsz kettőig számolni?) szülőre hárul.
A te példádban "a teher levétele" = apuka minden költség alól mentesül, a mindennapi feladatokról nem is beszélve, de ha maradunk kizárólag az anyagiaknál, akkor az nagyon nincs rendben, hogy apuka semmit nem tesz hozzá...
"ezen az oldalon, fordított helyzetben, ha a nőnek kevés a bevétele, és a férfinak sok, rögtön a férfinak esnek hogy fizessen a megbeszéltnél több gyerektartást hogy anyucinak könnyebb legyen."
Én olyat még nem láttam, hogy a gyereket egyedül nevelő férfit biztatták volna, hogy kérjen pénzt az exétől.
Mivel a gyerekét egyedül nevelő férfiak száma kb 10% az ilyen helyzetben lévő nőkhöz képest.
"Lehet h kirohogtok de a 30.000 ft-os gyerektartas az k.rva sok!!! "
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Jól gondoltad, ez egy vicc, amit leírtál.
Ha meg 150et keres, akkor olyan is....
Én nem 107-es vagyok, de szerintem is vicces. Adósságot nem lehet örökölni, csak az öröklött vagyon erejéig. Szóval nem tudom, mit kell itt hazudozni.
De még ha van is adóssága valahonnan, attól a gyerek még ugyan úgy éhes, ugyan úgy kinövi a cipőjét, ugyan úgy kell neki felszerelés az iskolába. Itt már rég túl vagyunk a 30ezren és ez még csak a nagyon minimum. Ilyenekről, hogy ruha, játék, szórakozás, utazás (nem a bahamákra, csak a helyi buszbérlet, vagy egy bicikli sem olcsó), gyógyszer, esetleges fejlesztés, elektronikai kütyük, ne adj úr isten egy lakáskassza, ilyenekről még szó sem volt.
Nem tudom egyes férfiak miért gondolják, hogy a gyereket csak megcsinálni kell. Gondolom őket sem vízen és száraz kenyéren tartották a szüleik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!