Mit gondoltok arról a helyzetről, ha egy igen magas bevétellel rendelkező anyuka nagyon kevéske gyerektartás miatt gyötri a rossz helyzetben élő exét?
Az a pénz nem anyukának lesz hanem a gyereknek. Tök mindegy mennyi a kresete. Azért jól néznénk ki, hogy azért mert az egyik fél jól áll a másiknak többé nem jelent anyagi gondot a gyerek.
Meg az is kabarés hogy ha a fordítottja áll fenn, tehát apuka keres jól, anyuka meg nem akkor egyből jön a férfikórus hogy "hááát ne hogy már én 1 FT-al is többet adjak, az az én pénzem"...na ez most pont ugyan ez: nehogy már ő egy FT-al többet áldozzon mint ami muszáj mert ő keres többet.
Érdekes hogy szegény kisemmizett, kihasznált fél mindig csak a férfi lehet. A nő pénze az mindig közös, még válás után is :) Mert ha nem akkor anyagias ésatöbbi.
""Közösen vállalták" - honnan tudod?"
És te honnan tudod hogy nem? :DDDD Bámulatos hogy a lelkinyomoronc gyerekgyűlölő "férfiak" már mi mindenbe nem tudnak kapaszkodni hogy megmagyarázzák a nagy igazukat.
Ismerosnel apuka uj elettarsa luxusban elt utazgattak elveztek az eletet.
Apuka minimumot fizette es kepeslapot kuldott a vilag minden reszerol es uj kocsijarol kepeket.
""Közösen vállalták" - honnan tudod?"
Két ember kell egy gyerekhez, normál esetben közösen döntenek róla.
Remélem nem rólam szól a kérdés mert nincs 800 nettóm sajnos, csak 280 amiből 200 az albi a rezsivel!!! Es bar 30-30-at kertem gyerekenkent az en exem is arra hivatkozik hogy neki csak 70 a nyugdija.....azt hogy meg kiderult feketen mennyit kap apuka az persze nem szamit!
Szoval ha 800 nettos fizetest kapik akkor igerem nem kerek gyt-t annak ellenere hogy megerdemelne mert egy utolso soher aki meg egy normalis kajat is sajnal a gyerekeitol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!