Ti elengednétek e igy a gyereketeket németországba?
Figyelt kérdés
volt férjemmel 7 éve külön vagyunk.akkor volt a fiunk 7 éves.elsö 4 évben az apuka szinte le sem szarta a fiát,gyerektartást sem küldött.most hogy 3 éve németországba él,azota küld pénzt,de most sem a telyes összeget,hanem kicsit megröviditi azt.a láthatással sosem cirkuszoltam,adtam ha kérte,habár a válási papiron az áll,hogy akkor van láthatás,ha az apuka az ország határain belül tartozkodik.ettöl függetlenül a nyári és téli szüneteket németországba tölti nála.eddig mindig ugy volt,hogy mielött jönnie kellett volna érte ,egy -két nappal közölte,hogy ö most nem tud jönni,de valaki majd a rokonságábol éppen akkor lesz itthon,és avval majd kimehet németbe.eddig elengedtem igy,habár néha az utolso pillanatban tudtam meg kivel megy,és ugye elötte beleegyezö nyilatkozatot is kell csinálni,hogy kiengedem.téli szünet elött is igy volt,de akkor betelt a pohár nálam,mert azt mondta a gyerek a körösztapjával fog menni,aki mikor eljött hozzánk,akkor kijelentette,hogy ö is menni fpg,de hogy kivel,azt még ö sem tudja.és akkor elegem lett.megmondtam neki,hogy legközelebb csak ö viheti ki a gyrerket,vállaljon már ö is felelösséget,nem igaz hogy egy évben kétszer nem tudja megoldani.azt mondta legközelebb ö jön.most megint az lett ami eddig volt,tegnap közölte,ö nem tud jönni,de valaki megint pont akkor menne vissza...mondtam hogy igy nem engedem.és most én vagyok a nagyon rossz anya,nagyon rossz ember,mert megakadályozom a találkát.ti mit tennétek?engednétek?vagy nem?2018. jún. 7. 14:26
11/13 anonim válasza:
Elnézést, tényleg tévedtem.
Ebben az esetben valóban nem jó, ha letiltod a láthatást, de biztonságos módon juttasd el a gyereket hozzá: repülövel nem kockáztatsz, mert figyelnek rá, esetleg busszal/vonattal kísérövel, vagy megbízható személlyel autóval - de akkor te válaszd ki a kíséröt és ne véletlen odakerült valaki legyen. (Meg természetesen a többletköltséget az apa fizesse)
12/13 anonim válasza:
Vagy éppen ki is vihetnéd magad.
13/13 anonim válasza:
Utolsó: elöször is az apa dolga lenne a gyereket kivinni, másodszor az anyának nem kevés pénzbe kerülne az oda-vissza út (plusz szállás) kétszer is, emellett elöfordulhat, söt valószínü, hogy szabadsága sincs elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!