Előfordult már hogy valami baj érte a kamasz gyereketeket, mert felelőtlen volt?
Olyan sztori ér, amit én követtem el kamaszként?
Ki akartam szökni bulizni, de olyan csodásan sikerült, hogy eltört a bokám.
Slusszpoén: az ajtó nyitva volt, kiosonhattam volna úgy, hogy sosem bukom le, de az ablakom alatt volt a pinceablak, ahol anyu épp motyolt, és pont látta a zuhanásom.
A büntetés nagyját megcsináltam magamnak, szóval eléggé kiröhögtek, fél nyáron gipszben voltam, a másik felében meg szobafogság...
17 éves voltam.
Igen 3x loptak al a bringajat mert felelotlen szeleburdi agytalan volt.
Gyalogolt egy par hetig megsem tanult belole
Utolsó, a kamaszkor pont NEM erről kéne szóljon, mert a lázadózo hülyegyerek miatt is a szülők! szívnak!
Kérdező: igen, lopott, mert az "milyen vagány bátor dolog", persze elkapták és járhattunk vele a rendőrségre, meg a bíróságra.
A pénzt természetesen a diákmunkájából majd visszaadja nekünk - ha már ilyen hülye volt, ugrott a nyári szünete egy része.
Nem tudom, nekem kamaszként eszembe nem jutott lopdosni, meg elszökni, vagy bármi hasonló.
Igen. Elutaztam es a fiamra biztam a csalad kutyajat. A kutya harapos. Kertem minden setakor tegyen ra szajkosarat es ne vegye le rola. Erre a fiam elvitte setalni es vagy nem ks volt rajta szajkosar vagy levette seta kozben. A kutya megtamadott egy kulfoldit es kiszakitotta a ruhajat. Szerencsere mas baja nem lett. A fiamat hazaig kiserte, majdnem bement vele a lakasba es vegul a rendorsegre is berancigalta.
A ruhaert tobb tizezret vegul a szomszed kifizetett.
A fiam volt felelotlen, tudta miert kertem a szajkosaras setaltatast es hogy milyen a kutya. Ennek ellenere azonban neki allt foljebb es engem hibaztatott a tortentek miatt.
Ez az o felelotlensege volt, es rosszabbul is vegzodhetett volna (pl. elverik, a kutyat megeverik, bemennek a lakasba es elvisznek valamit stb.), de o ezt abszolut nem erezte.
Nekem még nincs gyerekem, de saját sztorim van.
Még 16 voltam és radikális dolgaim voltak az állatvédelemmel kapcsolatban. Elloptam egy kutyát egy udvarból, mert úgy gondoltam nem a legjobban tartják (nem éhezett, nem is verték, de sokszor láncon volt). Hiába hazudtam azt, hogy találtam a szüleim megismerték a kutyát és vissza kellett vinni a gazdájának. Komoly következménye nem lett, csak szobafogság, a kutya gazdája elintézte annyival, hogy kamaszok. (Egyébként ezek után kevesebbet láttam láncon).
Én eléggé bajos kolyok voltam,de soha nem loptam.Tudjatok,rossz tarsasag rossz dolgok.Mielott elkezdodne a lepontozasom es a 'hulye kolykozes' leirom,hogy a gyerek soha nem hibás.A gyerek nem is lehet hibas,mivel gyerek.Nem tud megfeleloen gondolkodni.
A szulo a hibas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!