Anyukák, ti engednétek a gyereketeket ilyen nőhöz?
Előre leszögezem, tudom, hogy semmi közöm hozzá, de engem nagyon zavar, hogy anyám másra sem vágyik, mint a szexuális kalandokra. Neki tök mindegy, hogy nős a pasi vagy a fiával egyidős. Egyszerre több vas van nála a tűzben és a barátnőinek hirdeti, hogy ő csalódott a pasikban és már csak szexre kellenek neki.
Nyáron fog születni az első unokája, akit én így, ilyen környezetbe (ahova naponta más pasi jár) nem szívesen vinnék hozzá.
Nem vagyok rá féltékeny, mielőtt ezzel jöttök, engem a párom még terhesen is szexinek tart és imád, nem hidegültünk el egymástól, sose voltam boldogabb.
Az "ilyen nőhöz" alatt a saját anyádat érted???
Gondolom, változó korban lehet, most lesz nagymama, fiatalon nem élte ki magát vagy egyedül maradt; majd lenyugszik.
De, akkor is ott vannak azok az ismeretlen férfiak ha éppen mi mennénk látogatóba. És nem csak nekem ismeretlenek, hanem szinte neki is, badoon meg twoon ismerkedik és sztem nem nagyon válogat. Nem túlzok, minden nap más van nála.
Nekem is kislányom lesz és nem akarom idegen férfiak közé engedni csak azért, hogy a nagymamájánál lehessen. Oké, hogy még nem fogja fel meg nem érti a szexuális dolgokat, de ti nyugodtan ott hagynátok egy kanos netes pali társaságában a kislányotokat?
Nem érdekel, hogy az anyám, ő felnőtt és a saját döntéseit hozza, de a gyerekemre nekem kell vigyázni...
Olyan dolgon problémázol ami még nincs is.Terhesen nem értem miért kell ilyeneken felhúzni magad.Majd meglátod akkor.Addig még változhat.
Magaddal foglalkozz most ne ezzel.
No ne má'!
Akkor vagy gonosz, ha kikötöd, hogy egyedül legyen, nem pedig, ha megtagadod unokája látását?
Sürübben látogasd pszichiátered!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!