Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák, ti engednétek a...

Anyukák, ti engednétek a gyereketeket ilyen nőhöz?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, tudom, hogy semmi közöm hozzá, de engem nagyon zavar, hogy anyám másra sem vágyik, mint a szexuális kalandokra. Neki tök mindegy, hogy nős a pasi vagy a fiával egyidős. Egyszerre több vas van nála a tűzben és a barátnőinek hirdeti, hogy ő csalódott a pasikban és már csak szexre kellenek neki.

Nyáron fog születni az első unokája, akit én így, ilyen környezetbe (ahova naponta más pasi jár) nem szívesen vinnék hozzá.

Nem vagyok rá féltékeny, mielőtt ezzel jöttök, engem a párom még terhesen is szexinek tart és imád, nem hidegültünk el egymástól, sose voltam boldogabb.

2018. máj. 21. 20:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
74%
Ezek szerint csak te akarod hogy ott aludjon a gyerek, a nagyi egy fél szóval sem akarja, akkor nincs mit megengedni.
2018. máj. 22. 20:09
 22/22 anonim ***** válasza:
Szia! Nem, nem engednem! En 32 hetes terhes no vagyok. Az anyammal meg kellett szakitanom a kapcsolatot az utobbi hetekben, mert undorodom az eletstilusatol. Nagyon egyszeru, ha erkolcsileg alkalmatlan a nagymamasagra, akkor ne engedd oda a gyermekedet. Nekem azok alapjan, amiket leirtal, eszem agaban sem lenne oket egyedul hagyni 10 percre sem..
2018. máj. 22. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!