Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák, ti engednétek a...

Anyukák, ti engednétek a gyereketeket ilyen nőhöz?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, tudom, hogy semmi közöm hozzá, de engem nagyon zavar, hogy anyám másra sem vágyik, mint a szexuális kalandokra. Neki tök mindegy, hogy nős a pasi vagy a fiával egyidős. Egyszerre több vas van nála a tűzben és a barátnőinek hirdeti, hogy ő csalódott a pasikban és már csak szexre kellenek neki.

Nyáron fog születni az első unokája, akit én így, ilyen környezetbe (ahova naponta más pasi jár) nem szívesen vinnék hozzá.

Nem vagyok rá féltékeny, mielőtt ezzel jöttök, engem a párom még terhesen is szexinek tart és imád, nem hidegültünk el egymástól, sose voltam boldogabb.

2018. máj. 21. 20:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
Őszintén szólva én sem engedném a mai világban annyi pervez beteg ember van. Viszont elmondanám neki,hogy féltem a gyereket az oda járó idegen pasiktól.. Csak úgy találkozhat az unokájával,ha csak egyedül van vagy nálatok. Mondjon mindenki paramaminak, de sok degenerált van a világban.
2018. máj. 21. 22:08
 12/22 A kérdező kommentje:
12: mondtam, hogy nem tagadom meg, nálunk láthatja, de hozzá nem viszem. Viszont ha megmondom, hogy a palik miatt, akkor azt fogja kihozni a sztoriból, hogy ezzel zsarolom és így akarok beleszólni az életébe. Ismerem.
2018. máj. 21. 22:12
 13/22 anonim ***** válasza:
70%

De miért kéne otthagyni a még meg sem született unokát a nagyinál???

Ahogy írtad is, a te dolgod hogy vigyázz rá.

2018. máj. 21. 22:16
 14/22 A kérdező kommentje:
Nyilván szülés utánról beszélek és azért, mert szokás otthagyni az unokát a nagyinál... én is sokat aludtam ott. És nem lepasszolásról van szó.
2018. máj. 21. 22:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Én se engedném így oda a lányomat. Egyrészt, milyen viselkedésmintát lát egy - bocsánat - k***álokdó nagymamától?

Másrészt, tudjuk milyen beteg emberek vannak. Ki tudja, milyen hapsik fordulnak meg ott. Elég ha a sokból egy valami betegelméjű. Szó se lehet róla. Én dajna a nehezebbik úton tanultam meg, hogy kisgyereket, legyen az kislány, vagy kisfiú, még a tulajdon vérrokonaival se mindig biztonságos hagyni.

Én megmondanám, hogy csak akkor van találka, ha ő jön hozzánk, én is ott vagyok a gyerekkel, ha ottalvást akar, akkor én is ott fogok aludni. De egyedül nem hagyom nála.

2018. máj. 22. 10:20
 16/22 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint csak nálunk szokás oda telefonálni, hogy mikor van otthon, mikor mehetünk...

Gondolom ha majd szóltok neki, hogy pl csütörtökön mentek, akkor aznapra úgy időzít, hogy nem fog pasizni...

2018. máj. 22. 13:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek még meg sem született, az első 6-12 hónapban még úgysem való otthagyni éjszakára aludni másnál, hiszen te szoptatod, altatod,stb. A fiam másfél évesen aludt először éjszaka egyedül a nagyszüleinél. Már végigaludta az éjszakát, anyukámnak sem kellett éjszaka körülötte ugrálni.

Kár már most ezen stresszelni, anyukád is változhat még. Lehet hogy ezzel kompenzálja, hogy nagymama lesz, sok fiatalos nőnek problémás a nagymama szerep.

Majd megbeszéled vele, ha aktuális lesz, lehet, hogy nem is akarja majd, hogy ott aludjon egy kisbaba.

2018. máj. 22. 14:16
 18/22 A kérdező kommentje:
18: most sem időzíti úgy...
2018. máj. 22. 15:11
 19/22 anonim ***** válasza:
58%
Majd akkor vagy úgy időzíti, vagy nem mentek. Ezt vele kell megbeszélned, nem itt magyaráznod, hogy mit miért nem lehet. Mondd meg, hogy szóljon, ha nincs ott vendég, mert akkor mentek. Ha azt mondja, hogy mindig van ott valaki, akkor megmondod, hogy nem mentek. Vagy beszéljem meg vele én, mert félsz, hogy mit fog szólni? Gyereked lesz, ideje lenne megtanulni kiállni magatokért.
2018. máj. 22. 19:38
 20/22 A kérdező kommentje:
21-es: köszönöm a kioktatást, de a kérdésem nem arra vonatkozott, amit te válaszoltál. A “magyarázkodásom” pedig egyszerűen azt hivatott szemléltetni, hogy nem én dramatizálom túl a dolgot, meg nem fog megváltozni a helyzet.
2018. máj. 22. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!