Ti elengednétek e igy a gyereketeket németországba?
Hát.. Meg kérdezném a gyereket. Mert ha eddig elengedted így és ő meg ugye egyre nagyobb, okosabb, talpraesettebb, akkor logikátlan nem el engedni egy érettebb gyereket ugyanolyan feltételek mellett.
Ha szeretne menni mindenképp, akkor el engedném, ha nem izgatja, akkor ki állnék amellett, amit legútobb megmondtam.
Elsö: azért nagyon nem mindegy, ki hozza-viszi a gyereket, mert ha az illetö felelötlenül vezet, vagy - ahogy a kérdezö említtete az apa keresztapját, ajit "valaki" visz - nem tudni, ki is vezet, az azért elég kockázatos dolog. Baleset akkor is történhet, ha megbízható személlyel megy, de ha egy száguldós, esetleg nem teljesen józan valaki vinné a gyereket, akkor az nagyon nincs rendben!
Én CSAK akkor engedném a gyereket "valakivel", ha az illetötl tudom, hogy megbízható, egyébként elvárnám, hogy az apja eljöjjön érte.
1. A gyereket az apának "kellene" átvenni, nem pedig tetszés szerinti valakivel vitetni.
2. TE nem vagy köteles bárkivel elengedni a gyereket, csak olyannal, akiben 100%-ig megbízol emberileg is, meg közlekedés-technikailag is.
3. Én semmi esetre sem engedném el olyan valakivel a gyereket, akit nem ismerek eléggé - mint a keresztapa esete, amikor még ö sem tudta, kivel is mennének.
4. Nem te vagy a rossz, az apa felelötlen. Ha megoldja, hogy olyan valaki vigye, akit te is ismersz, akkor OK, egyébként nem.
ma 15:04-es: felfogtad, hoyg itt egy HÉT ÉVES, azaz jó esetben ELSÖT VÉGZETT gyerekröl van szó???
Ekkora gyereket te elengednél bárki idegennel külföldre, csak azért, mert az apa LUSTA eljönni érte?????
Szerintem nagyon nem gondoltál bele a dologba vagy nagyon felelötlen ember vagy!
15:19-es: "volt férjemmel 7 éve külön vagyunk.akkor volt a fiunk 7 éves" a srác 14 éves.
én engedném. egy 14 évesnek nem fogod tudni megmagyarázni, hogy "eddig rendben volt, de most épp olyan kedvem van, hogy nem mehetsz"...mert ezt egy kamasz pont így fogja fel! ha az autó semmiképp, menjen repülővel, beszéljétek meg ezt hárman (te-apa-gyerek), de valamilyen módon mindenképp engedd ki, különben tényleg egy jó időre borzalmasan rossz anya leszel a szemében, és repül a bizalom irányodba
"ma 15:04-es: felfogtad, hoyg itt egy HÉT ÉVES, azaz jó esetben ELSÖT VÉGZETT gyerekröl van szó???"
Látom te vagy az aki nem fogta fel a kérdést. A gyerek 14 éves, vagyis lassan középiskolás. Egy 7 évest természetesen az apja vigyen el, vagy valaki olyan akit mindkét szülő ismer. De nem ez a helyzet. Meddig akarod még a széltől is védeni? Megértem, hogy minden szülő félti a gyerekét, de abba is gondoljatok bele, hogy ha 20 éves koráig kalitkában tartjátok, akkor azzal többet ártotok a gyereknek, mint segítetek. 20 évesen meg kilépnek a fiatalok a világba és jönnek a pofonok, mert anyuci meg apuci már nem fogja a kezüket és fingjuk sincs hogyan működik az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!