Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csúszok az egyetemen, és...

Csúszok az egyetemen, és egyáltalán nem megértőek vele kapcsolatban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, sajnos csúszok az egyetemen egy évet. A következő félévben kellene végeznem, és az előző félévben már csúsztam egy felet, most pedig még egy felet. Már a fél éves csúszást se viselték jól, ki voltak akadva nagyon, felemelték a hangjukat, hüledeztek. 43 kreditet vettem fel a félévben, és nagyon nehéz volt ez a csúszós tárgy, a többi mellett alig tudtam rá valamit tanulni. Tudtam, hogy többet kellene, de egyszerűen nem volt rá időm. Mégis mit csináljak, hogy mondjam meg nekik? Még csak az se nagyon lehet, hogy eltitkolom, mert elég hamar ki fog derülni, + a neptunom is tudják. Úgy volt, hogy még lesz egy alkalom a tantárgyból, de ma a tanár benyögte, hogy nem ír ki többet, mert szerinte nincs értelme(az előző alkalommal 2-en mentek át). Kolis vagyok, de emiatt már haza se merek menni.

2018. máj. 31. 09:47
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
vannak olyan szakok ahol kb reggel 8tól este 7ig vagy tovább órák vannak
2018. jún. 7. 12:21
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

én is csúsztam 5 éves egyetemi képzés 12 év alatt és?

A diploma számít.....aki feladta, ott hagyta sose szerezte meg a diplomát. Aki átment másik szakra szintén nem időben végzett ennyi erővel folytathatta volna az eredetit is.

Hova kell sietni?

Itt az egész élet :-)

2018. jún. 28. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!