Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki aki a közszolgálati...

Valaki aki a közszolgálati egyetemen tanul, fel tudna keresni? Az alkalmasságival kapcsolatban lenne egy két kérdésem, ami nem teljesen világos számomra, miután minden dokumentumot amit találtam átolvastam róla. RTK-ra jelentkeztem.

Figyelt kérdés

2016. ápr. 7. 23:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Hallgatlak:) Mondjuk nem tanulok még ott, most jelentkeztem de tudok róla mindent :)
2016. ápr. 10. 14:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Írtam privátot
2016. ápr. 11. 00:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Írj nyugodtan, és segítek amiben tudok! Én tavaly voltam alkalmassági vizsgán! :)
2016. ápr. 11. 11:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Én odajárok, úgyh ha kell valami én is tudok segíteni :)
2016. ápr. 13. 19:20
 5/6 anonim válasza:
Úú az egészségügyi alkalmasságiról kérdeztél? engem az érdekelne, hogy lehetek e szemüvegesen is rendőr. Majd csak jövőre érettségizek, érdekel ez az irány. Olvastam a honlapon róla dolgokat meg láttam a táblázatot is, de az az igazság, hogy nem teljesen értem... Mindkét szemem ugyan olyan rossz, vagy -0,75 vagy -0,1 ((a Drnő elég rondán és össze vissza ír, majd felhívom és megkérdezem pontosan mi is van velem)
2016. aug. 22. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát szemüveges elvileg nem lehetsz. De hogy mi számít szemüvegességnek azt nem tudom. Erre én is kíváncsi lennék. Ha van szemüveged de nem hordod rendszeresen, vagy csak mondjuk olvasáshoz hordod az minek számít?
2016. aug. 22. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!