Rossz apa vagyok, amiért nem tudom elfogadni azt, hogy a 13
éves nevelt lányomnak 17 éves a barátja?
En is feltenem persze a lanyomat, de ha egy normalis fiurol van szo, akkor nem kell aggodni, tisztaban van valoszinuleg, hogy mit szabad- es mit nem.
Viszont remelem azt felfogtad, hogy kezdenek tombolni a hormonok mar egy 13 evesben is, szoval nem csak a fiun all, hogy mikor fekudnek le meg csinalnak egyeb dolgokat.
2018. máj. 17. 21:10
32/41 A kérdező kommentje:
#30 Jó olvasni, hogy tényleg vannak kivételek.
4 év nem nagy korkülönbség. Mindkettő fiatalkorú.
Okos apa szemmel tartja őket, közös családi programokra meghívja a fiút is. Ha elutasítja, akkor is találkozni fognak, de akkor nem tudja őket kontrollálni, vigyázni rá juk.
2018. máj. 17. 22:02
13 évesen Barbi babázni kellene meg társasozni nem pasizni.Nagyon nagylánynak hiszik magukat az ilyen csitrik. Utána jön a kérdés a terhes vagyok e kategoriában. Mert a 17 éves fiúk nem egy kézfogás meg puszi miatt járnak lányokkal.
2018. máj. 17. 23:34
35/41 A kérdező kommentje:
#34 Ő nem egy pasizós fajta lány egyébként. Nem is gondolja magát nagylánynak. Az meg, hogy most megismerkedett ezzel a sráccal nem jelent semmit. Szóval ne hasonlítgasd őt azokhoz, akiken már 12 évesen átment a fél város!
A húgom is így volt 13 évesen, én papoltam neki, ő meg jött azzal, hogy Ő NEM ILYEN SRÁC
Azt, hogy már nem szűz, később is csak nekem merte elmesélni, az anyjának nem...
Évekkel később vallotta be, hogy az első alkalom nem is igazán önszántából történt...
2018. máj. 18. 08:23
Amúgy 14. év alatt bűncselekmény, mégha beleegyezik is! Mármint a testi része...
2018. máj. 18. 13:30
37#
Amennyiben a 18év alatti az idősebb a fiatalabbnak csak a 12t kell betöltenie...
2018. máj. 21. 09:57
39/41 anonim válasza:
Nem van rossz apa, én szerintem megbolondulnék ha lenne egy lányom és nem tudnék mindenéről és szabhatnék neki határt. Szerintem ne a kort nézd hanem a srácot, jellembe. Az én húgom augusztusba tölti a 14-et és az ő barátja 18 éves. Nem akarom bántani, de én 16 évesen nagyobb vagyok és idősebbnek nézek ki nála. Szerintem az egész korhatárosdi elég nagy hülyeség. Van olyan lány aki úgy néz ki mint egy óvodás(túloztam) pedig már 14 ,de van olyan aki már 13-14 évesen egész nőies meg még esetleg melle is van. Genetika a külső, környezet, neveltetés és szociális ingerek sorozata a belső, nem az hogy ugyan mikor született. Mondjuk azért nálam is van egy korkülönbség amit már nem tudnék elfogadni. Nekem egy majdnem 19éves lány volt az első és még 16 sem voltam, bár hogy mit látott pont bennem az a mai napig kérdés.
2018. máj. 23. 14:06
40/41 anonim válasza:
Nincs annak a gyereknek igazi apja? Lehet inkább nem kellene beleszólnod, mert hamar megkapod, hogy semmi közöd hozzá... Ezt bízd az anyjára és az apjára... Egy kamasz életébe idegennek beleszólni... Vicc...
2018. máj. 24. 22:42
Kapcsolódó kérdések: