Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rossz apa vagyok, amiért nem...

Rossz apa vagyok, amiért nem tudom elfogadni azt, hogy a 13 éves nevelt lányomnak 17 éves a barátja?

Figyelt kérdés

2018. máj. 17. 13:48
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
36%
a fiúk 17 évesen gyerekek, de ő másképp gyerek, mint a lányod. a lányod úgy gyerek, hogy még kicsi és naiv, a fiú pedig úgy, hogy még egy érett nőt sem tudna komolyan venni, nemhogy egy kislányt. minden esetben csak megfektetni akarja, akinek lyuk van a lábai között, aztán otthagyni. természetesen vannak kivételek, de lássuk be, mennyi?? szóval én nagyon nem támogatnám ezt a "kapcsolatot"...
2018. máj. 17. 15:51
 12/41 anonim ***** válasza:
88%

Nem vagy rossz apa. Én sem örülnék neki, és nem azért, mert a srác 17, hanem azért, mert a lányom 13.

Sajnos egyre korábban kezdik magukat felnőttnek érezni, a fiúk is, de főleg a lányok. 10-11 évesen már egész nap kinn lógnak, de nem ám bicikliznek meg labdáznak, hanem musicallyznek, fészbukoznak, instára nyomatják magukról a képeket, és olyan pi*agatyákban meg topokban, amiket én 20 évesen is szégyellnék az utcára felvenni.

Lehet engem prűdnek meg régimódinak nevezni, de szerintem egy 13 éves még BŐVEN gyerek, a felnőttől pedig még nagyon messze van. Az, hogy valakinek megjön a menzesze és elkezd kamaszodni, nem kéne hogy rögtön azt jelentse, hogy na akkor ő már nagylány és bármit csinálhat.

Szomszédos irodában van a családsegítő, az ügyfelek nagy része 16 éven aluli, tegnap például egy olyan csaj jött, aki 20 évesen a 4. gyerekkel lett terhes, csak azt már nem akarta megtartani...

Szóval én abszolút megértelek kérdező, szerintem egy 13 éves lánynak még baromira nem a pasizással kéne foglalkoznia, az pedig biztos, hogy a csávó nem fog arra várni, hogy 18 legyen.

Az ilyen kislányok szeretik magukat felnőtt nőnek érezni, és 1-2 hónap után egy rafkósabb srác SIMÁN ráveszi őket a szexre.

Azért remélem, hogy a te kislányod valami normálisabbat fogott ki, és nem lesz semmi baj.

2018. máj. 17. 15:53
 13/41 anonim ***** válasza:
79%

Ja, csak hogy ne legyen félreértés, nem csak a szex a probléma ilyenkor. Mondhat bárki bármit, de egy 13 éves még semmilyen tekintetben nem áll készen kapcsolatra, az más lenne, ha korabeli "barátja" lenne, akivel fogják egymás kezét és elmennek moziba. Csak az nem párkapcsolat.

De egy lassan nagykorú srác valószínűleg többet akar majd minden téren, nem csak a kezét fogni. Abból pedig nagyon nagy baj lehet, ha valakit ilyen fiatalon "rákényszerítenek" a felnőtt életre. Egy 13 éves nem fogja tudni azt kezelni, ha mondjuk a "párja" elmegy a haverjaival sörözni, vagy ha nem alhatnak együtt, vagy ha a csávó mondjuk elmehet egy koncertre, őt pedig természetesen nem engedik el, ésatöbbi.

2018. máj. 17. 15:56
 14/41 anonim ***** válasza:
88%
Csak kíváncsiságból, az édesanyja mit szól ehhez?
2018. máj. 17. 16:16
 15/41 anonim ***** válasza:
73%

Igaz, nem 13, hanem 14 voltam az első kapcsolatomnál, ő akkor 18 volt (ez 2003-ban volt mondjuk), 10 (!!!) évig voltunk együtt.

Én azt mondom, ne a korát nézd, hanem ismerd meg a srácot, talán akkor fel tudod mérni, milyen is valójában. Ha normális, nem fog zavarni. Ha meg nem az, akkor hangot adhatsz a véleményednek. Bár egy lázadó 13 éves valszeg nem fog foglalkozni vele, mit mondanak neki. (Mindenképp érvelni próbálj, ne tiltással akard elérni, mert azzal teszel a legrosszabbat, a hátatok mögött fogja folytatni...)

2018. máj. 17. 16:46
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nevelt lányodról van szó, ezért a helyzeted fokozottan kényes, bár nem lehet tudni, hogy korábban milyen volt köztetek a kapcsolat. Mindenesetre a kislány anyjánál szigorúbb ne légy, mert könnyen megkapod, hogy "nem te vagy az apám". Szerintem inkább a fiúval kellene elbeszélgetni egy "baráti" eszmecsere keretében, mintha teljesen egyenrangúak lennétek és talán megbeszélhetnétek a dolog minden részletét és nyugodtan feltárhatnád a személyes szempontjaidat is. Ha a fiú valóban értelmes (mint ahogy céloztál rá), akkor talán lenne megnyugtató foganatja a dolognak.
2018. máj. 17. 17:13
 17/41 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem- manapság már egy 14-15 éves sráctól is féltheted,sokan korán kezdenek el nemi életet élni. Szóval egy 15 éves ugyanúgy teherbe tudja ejteni,mint egy 17. Unokabátyámnak a barátnője 14 volt mikor összejöttek- ő 18,ennek már 11 éve, 6 évig voltak együtt. Szerintem az a legtisztább,ha leülsz mind a 2vel beszélni erről a kapcsolatról. Ha komoly a fiú- normálisan kezeli majd a helyzetet.
2018. máj. 17. 17:29
 18/41 anonim ***** válasza:
52%
Ez nagyon beteg
2018. máj. 17. 17:50
 19/41 anonim ***** válasza:
50%

Nekem 14 évesen volt 19 éves barátom. Az én apám sem nézte jó szemmel, pedig amikor ő megismerte anyumat, anyu 14 volt, apu meg 22.

Nagyon rendes, értelmes fiúm volt, nem kényszerített semmire, nem sietett semmit. Nagyon jó jegyeim voltak végig, felvettek egy elitgimibe, utána egyetemre, most már jó állásom van, szóval nem zülöttem el. Amúgy 16 évesen volt az első szex és utána még egy évig együtt voltunk.

Most 26 éves vagyok és utólag visszagondolva én is nagynak találom azt az 5 évet, ami köztünk volt, de hát egy tininek ezt úgysem lehet elmagyarázni.

2018. máj. 17. 17:55
 20/41 anonim ***** válasza:
77%

A nevelt lányod túl korán akar felnőtt lenni.

Amúgy is hamar fel fog nőni és meg fogja tapasztalni, nem kell az ilyeneket korán kezdeni az soha nem jó!

Egy 17 éves azért nem a korosztályába nézelődik, mert vagy a fiatalokra bukik (a lányodra) vagy pedig nem mer lépni a korában lévő csajoknál mert fél a visszautasítástól. (Amit egy 13 éves nem fog megtenni)

Jobban betudja fűzni a fiatalabbat

És akár bármikor az ágyat is emlegetheti (khm)

De öcsém.. Én 13 évesen még monster high babáztam xDDD nemhogy fiúztam volna.

Most 15 évesen meg még mindig nem gondolok a fiúzásra, hogy ebben a korban bárkivel is össze jönnék!

Tudom, hogy korai! Lesz elég tapasztalom az életbe, nem kell most mindent! Még gyerek vagyok, szóval minek?

Eszem megáll ettől a világtól. Napról napra csak szomorúbb leszek hogy kik közt (kikkel) növök fel:/

2018. máj. 17. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!