Rossz apa vagyok, amiért nem tudom elfogadni azt, hogy a 13 éves nevelt lányomnak 17 éves a barátja?
A húgom 15-16 évesen jött össze egy 22-23 éves sráccal. Minden szempontból korrekt kapcsolat volt, de anyámék is nagyon paráztak az elején. Nagyon sokáig együtt voltak,évekig.
Amit én javaslok:bizalom, bizalom, bizalom!!!!!!
Ha most elveszítitek a lányotok bizalmát, nem fogjátok tudni visszaszerezni!!
“Nem tudom mit csinaljak!? 13/l
Lefeküdtem a 17 éves barátommal de nagyon megbantam ès nem tudom hogy mondjam el neki,hoyg nem szeretnek tobbszor,de leginkabb o eroltette..nem tudom hogy mondjam el neki nehogy megbántsam”
Ez nem a te lányod??
Ma átjött a fiú és beszélgettem vele egy kicsit négyszemközt. Azt mondta, hogy nem a szex miatt jött vele össze, és hogy tudja jól, hogy még fiatal. Aztán mondta, hogy mindenképp várni fog a szexel még legalább 2-3 évet.
Én szeretnék neki hinni, tényleg, de nehéz. Mindenesetre nagyon remélem, hogy tényleg komolyan gondolja.
#24 Nem tudom, de őszintén remélem, hogy nem!
24-es vagyok..
Kérlek kérdezze meg a lányát, nézze meg a telefonját/laptopját, üljön le vele és beszéljen el erről hosszasan!..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!