Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek abban az...

Ti mit tennétek abban az esetben, ha nem fogadják el a másságotokat a szülők?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A történetem igazából elég bonyolult, de akit szintén érint, azoknak nem lehet olyan idegen a téma. Én egy 19 éves már átoperált male to female transzszexuális nő vagyok. Tehát már női adatokkal élek, 2 éve vagyok hormonterápián (17 éves korom óta, de 18 éves koromtól legálisan) és már a nem váltó műtétem is meg volt. Anyai részről teljes támogatottságot és elfogadást élveztem az egész átalakulás alatt, de apai részről még mindig nagyon nem akarják elfogadni ezt a dolgot, én bárhogy próbálkozok jó lenni nekik. Úgy gondoltam, ha adok időt majd ez változni fog azért bennük pozitívabb irányba, de mégsem, már lassan 2 éve. Én már 15 éves koromtól tudtam, hogy ha betöltöm a 18. évem én ezt végig akarom csinálni, mert nem voltam előzőleg boldog, sosem találtam meg önmagam, és nem tudtam soha olyan fiú szerepet eljátszani amit a társadalom elvárt volna tőlem. Számomra idegen volt a fiú lét és annak szerepjátszása. Szeretném, ha ők is észre vennék, hogy nekem ez a tökéletes test, és én így vagyok boldog. Olyan eset is volt, hogy mikor náluk voltam, és jöttek hozzájuk olyan ismerősök, akik ismertek régről is, nem mutatkozhattam, mert ők úgy tudták, hogy fiú vagyok, és nem tudhatták meg, hogy ez már gyakorlatilag is megváltozott. Azt viszont nem teszem meg, hogy más érdeke miatt, vagy hogy megnyerjem más bocsánatát, megkérdőjelezzem a saját identitásom. Ti hogyan cselekednétek?

2018. máj. 2. 09:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a kecskének árt vele, tehát nem jó példa.
2018. máj. 2. 19:12
 52/69 anonim ***** válasza:
0%
Miből gondolod, hogy árt vele? Azért gondolod ezt, mert szerinted undorító...
2018. máj. 2. 19:22
 53/69 anonim ***** válasza:
100%
Elég megnézni egy természetfilmet, látni, hogy próbálnak menekülni a nőstények a szex elöl, pedig olyankor a másik félnek még rájuk szabott méretű pénisze is van, nem valami többcentivel nagyobb akármit akarnak beléjük dugni.
2018. máj. 2. 19:57
 54/69 anonim ***** válasza:
0%

A lényeget nem sikerül megragadnotok...

Legyen. Egy nő kielégít egy lovat. Normális?

Ezzel aztán már senkinek nem árt. Sőt, ő maga is lónak gondolja magát, és szerelmes is a "párjába".

(Nem elrugaszkodott elképzelés... Nemváltó műtétekről beszélünk, egy olyan világban ahol egy srác feleségül vett egy Nintendo DS-t.)

2018. máj. 2. 20:06
 55/69 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnálom, hogy nem fogok akkor élni, mikor az utolsó ítélkezős kis nyomoronc sarja is kileheli a lelkét. Bármibe lefogadom, hogy magyar lesz.
2018. máj. 2. 22:45
 56/69 anonim ***** válasza:
visszaműtés alatt nem azt értettem, hogy fütyit műt magának, csak megpróbál mégis pasiként vagy nőként(attól függ mivé lett) kinézni. Igenis ez egy rejtőzködés egy áltatás, hogy majd ha kívül is olyan leszek mint belül akkor hú de szipi szupi lesz minden. De ez tévedés, lehet hogy ettől jobb lesz,de az a valami ami hiányzik még mindig vár arra hogy rátalálj és a testiség soha sem kielégítő válasz ilyenkor lelki dolog játszik leginkább közre. Mint amikor egy új frizura miatt marha jól érzem magam és magabiztos vagyok benne,de mivel az ember folyton változik, ezért a frizura sem elégít ki örökké. Idővel pedig rájövök azért kellett új frizura, mert pölö unalmas az életem és a többi.
2018. máj. 2. 22:59
 57/69 anonim ***** válasza:
0%
ja és én nem cisz vagyok, imádom hogy erre is lett egy kifejezés csakhogy ne legyen annyira kirívó a meleg,leszbi stb. Heteró vagyok és kész, mert az az alap amiből tovább alakulhat genetikai vagy lelki defekt által az ember. Ezen nincs mit szépíteni. Ugyanis ez igenis defekt persze attól még nem lenézendő ha valaki ilyen értelemben beteg, hisz nem tehet róla ha az agya más üzenetet küld neki, de attól még valamilyen értelemben betegség és kész(mint pl a cukorbetegség vagy allergia előfordul és kész és ebben ugye nincs semmi szégyellnivaló)
2018. máj. 2. 23:08
 58/69 A kérdező kommentje:
Miert keveritek ide a szexualis orientaciokat? A nemi identitasrol van szo nem arrol h ki hetero ki meleg stb
2018. máj. 3. 00:08
 59/69 A kérdező kommentje:
Es nyilvan nem cisz valaki ha egyszer transzszexualis
2018. máj. 3. 00:11
 60/69 anonim ***** válasza:
0%
nézd a lényeg, ha nem szereted a tested, akkor nem szereted önnön magadat, ennyi. Nincs mit szépíteni azon hogy te a saját lényedtől próbáltál menekülni. De ez hosszú távon nem fog menni. Apádtól meg ne várd el hogy megértsen, mert ő hetero nem fogja és a lényeg nem is akarja megérteni. És ehhez szíve joga.
2018. máj. 3. 10:39
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!