Ti mit tennétek abban az esetben, ha nem fogadják el a másságotokat a szülők?
Vannak dolgok, amiket még nem tud természetesen kezelni az emberek többsége, de idővel minden kicsit változik. Ma pl. az átlagembereket már nem feszélyezi az, ha egy ellentétes nemű szerelmespár a közelükben öleli, csókolja egymást közterületen, de az igen, ha pl. egy férfi meleg pár kézen fogva sétál, visszafogottan simogatja egymást.
A te eseted is ilyen, a legtöbb ember még nem tudja kezelni ezt. De mindenki változik, 20 évesen kb. minden homoszexuális férfi irritáló volt nekem, most 40 évesen meg már több normálisat is ismerek (multis közeg engem is a sokszínüség tolerálására nevel).
Azért az nagyon szomorú, hogyha úgy látja valaki, hogy nem felel meg a társadalom elvárásainak, akkor nemet kell váltania. Eszébe sem jut, hogy lehet ő tökéletes férfi érzékenyen, érzelmesen, családcentrikusan, vékonyan is..
Én nem a társadalom elvárásai fognám ezt. Én sem vagyok olyan nő, mint amilyet a társadalom elvárna, csillivilli rózsaszín halk és szégyenlős, kedves aranyos. De ettől még nő vagyok..
Egyébként igen, nem csak a család, de mások sem fogadnak el sokunkat, meg kell tanulni úgy élni, hogy van, aki nem ért egyet a döntéseinkkel, furcsán néznek ránk, vagy épp szégyellnek minket. Ez nem a mi szégyenünk, hanem az övék.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!