Ti mit tennétek abban az esetben, ha nem fogadják el a másságotokat a szülők?
Ha a többséget diszkriminálják a kisebbség jogaiért, az haladás.
Ha a kisebbséget diszkriminálják a többség jogaiért, az kirekesztés.
Ha én nem akarom, hogy egy átoperált ember ugyanabba a WC-be járjon, mert én ugyanúgy az eredeti nemhez tartozónak tartom (igen, te örök életedre férfi maradsz, ezen soha nem változtat semmi operáció, nem tudsz szülni sem), akkor én kirekesztő vagyok. Az én jogaim fasorban sincsenek, tehát én is ki vagyok rekesztve, csak a társadalom nem hajlandó elfogadni az én jogaimat.
Itt meg is bukott ez az egész.
Ha pedig egy csoport csak egy másik csoport jogainak sárba tiprásával tud érvényt szerezni a sajátjának, az nettó diszkrimináció, akkor is ha mindenhol azt harsogják, hogy elfogadni kötelező és a törvány szigora lép fel az ellenkezőkkel.
Egy helyen viszont nem tudnak zsarolni, ez az egyéni gondolat és család. Ezzel a joggal élt a szülőd is és ezt (még) nem tudjátok elvenni tőlük. Szabad gondolkodás.
Annyira vagy nő, mint hamburger a kisgyerek aki farsangra hamburgernek öltözik.
#21.
Minden szavaddal egyetértek. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy hol lesz a határ, mi lesz az, amire azt mondjuk, hogy "köszi, ezt már nem tudom tolerálni".
Svédországban már olyan óvodák működnek amik gendersemlegesek, nem lehet a gyerekeket kisfiúként vagy kislányként nevelni, mert majd ők felnőtt korban eldöntik, hogy mik akarnak lenni. Egyesek szerint ez üdvözítő, engem aggodalommal tölt el a jövőre nézve.
Ha minedenki azt gondol, amit akar, akkor hagyd békén apádat. Pokoli nehéz neki és a hasonló cipőben járó szülőknek, mert ezt az egyéni szégyent fel kell dolgozniuk.
Én sem tudnék másoknak arról beszélni, hogy a fiamból egy nő lett és a gondolattól is rosszul lennék, amitől szabadulni akarnék, főleg úgy, hogy még azt is sulykolják, micsoda büszkeséget kellene ehelyett éreznem.
Nem.
Hagyd békén.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!