Ti mit tennétek abban az esetben, ha nem fogadják el a másságotokat a szülők?
El kell fogadnod, hogy ők nem fogadnak el.
Ez nem csak egyirányú utca, senkire nem lehet ráerőltetni a dolgot. Ez olyan, mintha ők akarnának meggyőzni, hogy változz vissza. Nem fog menni. Aki tehát nem akarja azt békén kell hagyni mindkét részről.
https://www.youtube.com/watch?v=nvcVnovqWWk
1:18-tól
Ennyi a lényeg.
Nem rátolni másra a másságod aki szerint az helytelen.
Dönthet,elfogad vagy sem.Ha igen akkor az életedben lesz ha nem akkor nem.De ez az ő döntése az alapján amit hisz.
Szerintem próbáld te is elfogadni természetességgel azt, hogy az emberek többsége még nem tudja kellő természetességgel kezelni a hozzád hasonló eseteket.
Igazából örülhetsz, hogy ma sokkal nagyobbak a lehetőségeid (pl. műtét), mint akárcsak 20 éve. Persze 100 év múlva még kényelmesebb lenne élned, mert addigra ez már teljesen természetesen lesz kezelve, orvosilag is még tökéletesebb lenne az átalakítás.
Szia! Én egy 22 éves lány vagyok elég hasonló helyzettel- nem fogadom el azt hogy a tarsadalomban női szerepet kell betöltenem, már mióta az eszemet tudom úgy érzem azt nem nekem találták ki. Ezt leszámítva valamennyire nőiesen nézek ki, de az csak a külső. Az én apám pl. azt nem fogadja el hogy sosem akarok majd gyereket szülni, meg hogy direkt férfiatlan férfit választottam életem párjának..
Az írásod alapján értelmesnek tűnsz, értelmesebbnek mint jónéhány hagyományos elveket valló emberke. Ha gondolod irhatsz PM-et, és beszélgethetünk. 🙂
Rohadt kemény, hogy bárki bármit kitalál tolerálni kell, mert ha nem tudod elfogadni, akkor szar ember vagy. Lassan már kihal apád nemzedéke, és jöttök majd ti. Kíváncsi vagyok, hogy a ti gyerekeitek, meg unokáitok miket fognak kitalálni, mondjuk én nem tudok emberként élni, nem akarom felvállalni az emberi szerepeket (mert emberi szerep van, és nem női, férfi), ezért kutyává operáltatom magam. Vagy én nem tudom elfogadni magam, ezentúl fa leszek. Hihetetlen, hogy bárki bármit kitalál a mai világban, mindent, de tényleg mindent tolerálni kell, ki kell nyilatkoztatni, hogy "hát amúgy nekem ezzel semmi bajom", és akkor van esélyed arra, hogy normális emberként tekintsenek rád.
Ha apád szerint gáz vagy, akkor két lehetőséged van:
- tovább erőlteted magad rá, és hajtod neki, hogy de normális, hogy nővé operáltattad magad
- hagyod, és nem keresed.
Nem semmi, hogy ennyi idősen itt tartasz már.
Rossz érzés ha nem fogadnak el, de nem tehetsz ellene.
Szerintem így is sokkal jobb a helyzeted, mint a transz emberek többségének.
Van olyan ismerősöm, akit egyáltalán nem fogadnak el a szülei, nincs pénz az átalakulás elkezdésére, folyamatos beszólogatások...
Én a saját nememhez vonzódom, de ha elmondanám, garantáltan kitagadna a család nagy része.
Nem kell velük foglalkozni. Tényleg az a legjobb ha elfogadod, hogy nem fogadnak el és éled az életed.
Rendben, akkor remélem nem lesz ilyen 100 év múlva, hogy valaki inkább delfin szeretne lenni meg hasonlók (pedig gondolom azt is el kellene fogadni)...
De azt nem értem, hogy miről beszéltek férfi és női szerepek alatt? Mi a férfi szerep és mi a női szerep? Egyik férfi és nő sincs utasítva arra, hogy gyereket nemzzen vagy szüljön. Senkinek nincs kőbe vésve, hogy te csak férfias munkát vagy nőies munkát végezhetsz. Simán élhetsz nőként férfias életet és fordítva.
Szerintem itt arról van szó, hogy a kisfiú behisztizik és műkörmöt akar mert magassarkúban flangálni, és nővé operáltatja magát vagy fordítva.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!