Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek?

Hogyan mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, nem olyan rég van hosszú hajam. Alapvetően egyenes hajam van, de a vége kicsit göndörödik, meg kicsit hullámos. Volt lehetőségem kipróbálni milyen, ha kivasalom, és nagyon jó, sokkal jobban néz ki és jobban is kezelhető.

De nem tudom hogy mondjam el a szüleimnek. Mindig is gondba voltam az ilyenekkel (ha el kellett mondani hogy valami nekik nem szokványosat szeretnék), hosszú hajat is legalább 5 éve akartam, de nem mertem megmondani. Nem tiltanak semmit, de apukám néha megemlíti hogy jobb volt röviden, és nekem már az is olyan stressz.

Szóval venni szeretnék egy hajvasalót és nem tudom hogy mondjam meg. Nyilván észreveszik ha van hajvasalóm és vasalom, azt a verziót nem szeretném, hogy majd látják és kész.

20/F

2018. ápr. 25. 17:06
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem itt nem a hajvasaló lehet a fő gond. Lehet sejtik, hogy meleg vagy és ez nem tetszik a szüleidnek.
2018. ápr. 28. 19:35
 12/13 A kérdező kommentje:

Éppenséggel biszex vagyok de szerintem nem függ össze a kettő. :D

Ha összefügg akkor pont fordítva: aki nem meleg, az nem vasalná a haját, mert az olyan “meleges”(-nek van elkönyvelve)

Ha nem lennének ilyen dolgok akkor lehet hogy mindenki sokkal szabadabban nézne ki úgy, ahogy akar

Köszönöm az eddigi válaszokat

2018. ápr. 28. 22:04
 13/13 anonim ***** válasza:
A hajvasaló árt a hajnak.
2018. ápr. 29. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!