Hogyan mondjam el a szüleimnek?
20 éves vagyok, nem olyan rég van hosszú hajam. Alapvetően egyenes hajam van, de a vége kicsit göndörödik, meg kicsit hullámos. Volt lehetőségem kipróbálni milyen, ha kivasalom, és nagyon jó, sokkal jobban néz ki és jobban is kezelhető.
De nem tudom hogy mondjam el a szüleimnek. Mindig is gondba voltam az ilyenekkel (ha el kellett mondani hogy valami nekik nem szokványosat szeretnék), hosszú hajat is legalább 5 éve akartam, de nem mertem megmondani. Nem tiltanak semmit, de apukám néha megemlíti hogy jobb volt röviden, és nekem már az is olyan stressz.
Szóval venni szeretnék egy hajvasalót és nem tudom hogy mondjam meg. Nyilván észreveszik ha van hajvasalóm és vasalom, azt a verziót nem szeretném, hogy majd látják és kész.
20/F
Any/apa, veszek/vettem egy hajvasalót, mert nekem jobban tetszik, ha egyenes a hajam. Szerintem jobban néz ki úgy.
Ezt nemigen lehet másképp elmondani. Vagy tényleg kész tények elé állítod őket.
Ha lány lennél, ez biztos nem okozna gondot, egy fiúnál/férfinál érthető, ha a szülők konzervatívabbak és nem pont hosszú hajjal képzelnek el. De ehhez képest a hullámos vs. egyenes már nem akkora ügy szerintem.
Szia, szerintem csak ha legközelebb találkotol velük mosolyogva (kivasalt hajja)l kérdezd meg, hogy hogyan áll?
Lehet nem fognak örömtáncot járni, de szerintem az első alkalommal fogsz csak egy kicsit izgulni, utánna meg már a szüleid se fogják tudni, hogy milyen voltál göndör hajjal.
Ne izgulj nincs ebben a dologban semmi durva, nemértem, hogy a férfiaknál miért tartják furának az ilyen dolgokat, nekem sosem volt vele bajom!
Én se értem ezeket a kérdéseket,felnőtt emberek a saját hajukkal kapcsolatban se mernek dönteni. :O
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Vegyél egyet, és utána közöld, ha pedig még nem dolgozol, akkor édesanyáddal beszélj, lehet, hogy még segít is a választásban.
Ha ez megnyugtat a páromnak félhosszú haja van, és ő rendszeresen használja a hajvasalómat, mivel alapból göndör a haja, és jobban áll neki, ha kivasalja. Én nem tartom férfiatlannak, ha neki így tetszik, akkor csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!