Hogyan mondjam el szüleimnek hogy randira hívott egy neten megismert srác?
1. Miért mondaná le?
Mondd el nekik, hogy megismertél egy fiút, akivel már egy ideje beszélgettek, nagyon szimpatikus neked, elhívott randira, te pedig szeretnél elmenni, mit szóltok?
Én kb. így vezetném fel... Ha elleneznék, mondhatod még azt is, hogy közös ismerősötök is van. Telefon, elérhetőség lesz nálad, a mai világban jó az óvatosság.
17 éves vagy, miért ne találkozhatnátok? Szüleid helyében nem ellenezném, viszont amit fent leírtam, azt mindenképp mondd el nekik. A randi alatt légy elérhető.
Köszönöm az értelmes válaszokat!!
Utolsó: szerencsére mi egy délelőtti kávézást beszéltünk meg 😄
Ha az én lányom lennél, akkor megkérnélek, hoyg mutasd meg a srác facebook profilját. És plusz pontot adnék nektek, hogy egy délelőtti kávézást beszéltetek meg.
Nem hiszem, hogy a mai világban el lehet kerülni a netes ismerkedést. Valószínűleg nem is kell, csak kellő óvatossággal kell eljárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!