Anyamek a nevemre akarnak hitelt felvenni?
Sziasztok, nem nagyon szoktam ilyen posztokhoz írni, de most megteszem. Miből gondoljátok hogy kamu? Valaki odaírta:
1. A bankok 9 hónap munkaviszonnyal nem adnak hitelt.
Dehogynem, 3 hónaptól adnak.
2. 20 évesen hogyan fizetett vissza 5 hitelt?
Azt sehol nem írja, hogy vissza is lett fizetve, csak azt, hogy a nevén van. Ha tisztességesen keres , lehet a nevén bármennyi hitel, de maximum a jövedelme 50%-áz érheti el a törlesztő. Lehet ezek ilyen kisebb providentes kölcsönök, sőt, több, mint valószínű.
Másik: valaki írta, hogy mondd meg, hogy határozott a munkaviszony 1 évig, szóba sem állnak veled. De igen, valahol elfogadják azt is.
Szóval én azt gondolom, hogy aki nem ért hozzá, az inkább ne adjon tanácsot, vagy írja oda, hogy ez nem biztos, hogy így van, de így tudja.
Bankban dolgozom, ezek valós infók.
Egyébként azt gondolom, hogy nagy felelőtlenség aláírni, hiszen hitellel kezded az életed, sőt remélem azzal tisztában vagy, hogy ha elmaradásban lesznek a szüleid, és nem fizetik vissza a tartozást, akkor negatív adóslistára kerülsz és soha nem vehetsz fel hitelt... (kivéve talán a provinál) amíg teljesen rendezve nem lesz , illetve azután plusz 1, vagy 5 évig (attól függ, mik a megszűnés körülményei).
Szerintem ne is menj el velük a bankba, gondold át ezt újra, inkább figyelj oda, hogy a jelenlegieket rendben fizessék vissza, aztán meg kerüld el őket. Az én szüleim is voltak baromi nehéz helyzetben, de soha nem vettek volna hitelt a nevemre, eszükbe sem jutott volna ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!