Lerészegedtem anyámék most le fognak szidni?
Az volt,hogy a család elutazott pénteken és szombat reggel jöttek haza,és én pénteken elmentem egy buliba ahol lerészegedtem egy kicsit.Szombaton másnapos voltam,de nem tűnt fel a szüleimnek.Csak ma kérdezte apa,hogy nem-e fogyott el a pálinkája amit otthon tartott és mondtam neki,hogy nem,de nem nagyon hitte el.Szerintetek ha kiderül,hogy azt ittuk a bulin menyire fognak szidni?
14F
"Másik miért menő manapság m ár a 14 fiuknál lányoknál" Manapság? Harminc éve is elég gyakori volt...
Érdekes mi nem részegedtünk le 14 évesen,de emberek is lettünk,nem alkoholisták,lehet nullázni,de ugy tünik tényleg ez a szinvonal h a 14 éves igyon csak,akkor vigyük le a piát 12 éves korig és adjuk a gyereknek,szülök is isznak hát nem mindegy. De azért felnőtteket meg nem hagyjuk élni, de a 14 éves kisgyerek piál az tök normális, forditva a lovon.. Uram Jézus . Jobb h elmegyünk innen tavasszal..
Az egyik, hogy ilyen idősen 1. elszöktél 2. berúgtál. 3. hazudsz, többször is 4. lopsz a szüleidtől.
Ez nálam nem egy enyje-bejnye dolog, ne csodálkozz, ha a körmödre néznek ezek után.
Nem unod még?Gondolom ezt is te írtad ki.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!