Valóban gáz a felsőoktatási szakképzés? Lefognak nézni az alapképzésesek?
Szeptembertől nagy valószínűséggel gazdálkodás és menedzsment FOSZ-ra fogok járni, de itt a gyakorin olyan ellenszenvesen nyilatkozatokat olvasok.. valóban ilyen gáz, ha valaki csak erre kerül be? Az állami ponthatárok extrém magasak, ezt sajnos nem tudom elérni.. önköltségesre pedig jelenleg nincs keretem. :(
A szakma viszont mindennél jobban érdekel, kgt-s szakközépben végeztem idén és a kgt-s szakmai érettségit is teljesíteni tudtam 91%-ra úgy, hogy kb azt se tudtuk mire számíthatunk, igaz ez csak középszintű érettségi volt..
Van még egy felsőfokú angol nyelvvizsgám is, és tervezek szakmai nyelvvizsgát is szerezni + van egy minimális német tudásom, amit jelenleg akarok B2-re feltornázni..
Nagyon sajnálom, hogy az alapképzés nem jött össze, mert tényleg érdekel a szakma, de hát ez van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!