Anyámék nem vesznek semmi, nem engednek meg semmit! Mit csináljak, hogy engedékenyebbek legyenek és vegyenek valamiket?
17 vagyok és ilyen sötétedéskor már 8 után nem megyek ki. Engem így neveltek, aztán magamtól is rájöttem, hogy veszélyes és annak ellenére, hogy kést tartok magamnál bármikor megtámadhatnak többen úgy, hogy nem tudok védekezni vele.
Téli kabátot is úgy kell kikönyörögni meg cipőt stb. De amit mondani akarok az az, hogy beszélj velük. Nem hisztivel hanem egy megértő felnőtt ember módjára, hogy komolyan vegyenek. Próbáld látni az ő szemszögükből is és jövőre akár elmehetsz nyáron melózni hogy segíts nekik ha ilyen szarul álltok.
Talán a karácsonyra spórol anyuci...
Kérj a nagyszülőktől helpet-cipőt-kabátot...hmm?
"Nem vagyunk gazdagok de azért van pénzünk"
Mennyi a havi (vagy éves) össz bevétele a családotoknak és mennyi össz kiadás jön ehhez?
Én nem igazán értem az itteni válaszolókat.
Igen nem a fán nő a pénz.A kérdező azt írja nem szegények tehát valószínű dolgoznak a szülők.
Azt írja , hogy nincs télire cipője , kabátja.Az azért már gond szerintem , mert ezek alap dolgok.
Nem a tizedik cipőt , kabátot kéri.
A kint maradással kapcsolatban tízig semmiképp nem engedném meg talán nyáron szünetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!