Bevált módszerek hogy a szülők engedekenyebbek legyenek?
Igen az első kettő jó dolgokat írtak. Vagy az én ötletem: Hagyj egy levelet az asztalon és menj el otthonról, a levélbe meg írd bele: Kedves anya,apa! Az életem kilátástalannak tűnik, mert nagyon szigorúak vagytok..... kis rizsa, hogy nagyon szereted őket és ne magukat okolják,de nagyon sajnálod és az öngyilkosságot választod. A levél végére pedig, hogy ez csak természetesen egy vicc és lehetne rosszabb. Így legyenek engedékenyebbek veled. :D
Elég durva "poén", de ha jófejek a szüleid érteni fogják. :D És persze fogadd meg az első kettő válaszoló tanácsát, emrt hasznosak lehetnek. D:
23:03
"Hagyj egy levelet az asztalon és menj el otthonról, a levélbe meg írd bele... az öngyilkosságot választod"
Ekkora barom, hogy lehet valaki, hogy ilyet javasol viccnek??!!
A fiamnak egy ilyen viccért,akkora sallert adnék, ha fal adná a következőt.. Én mindenhova elengedem, egy feltétele van, h én tudjam , h hol van és mire ígéri itthon legyen. Ő mondhatja meg, hogy mikorra jön, de ha akkorra nincs, akkor.... még ha kimegy engedély nélkül a koleszból akkor is szóljon nekem..megteszi, természetes, h mindig tudjuk hol van a másik.Ennyi.Egyedül nevelem,3 éve,előtte se sok vizet zavart a férjem , soha nem volt baj a gyerekemmel, 17 múlt júniusban.Most ivott sört, dolgozni volt, még be se jött az ajtón már mondata: Anya sört ittam..
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!