Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyamek a nevemre akarnak...

Anyamek a nevemre akarnak hitelt felvenni?

Figyelt kérdés
Anyamek hitelt akarnak felvenni a nevemre a cib banknal 1 millio foritot 7 evre. 20 eves vagyok, 9 honapja dolgozok. Szerintetek adnak? En nagyon remelem, hogy potyara megyunk es nem adnak!!!

#elettelenek
2018. ápr. 22. 21:14
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én nem szoktam ugyan odaírkálni kérdések alá, hogy "
2018. ápr. 23. 02:10
 32/47 anonim ***** válasza:
94%
Hat, ez elment. Na, szóval nem szoktam odaírni, hogy "KAMU!", de azért ez nagyon annak tűnik...
2018. ápr. 23. 02:12
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

na mivan, már nem skarod? Az elözö kérdésben még annyira át akartad vállalni anyád hitelét. Ott is 20 éves a csaj, hétéves hitel, 1 milla körüli összeg.

Hazud kis hülye vagy.

2018. ápr. 23. 07:07
 34/47 anonim ***** válasza:
84%
Dehogy vetél.fel 5 hitelt, okés hogy unatkozol, de mielött összevissza hazudozol, olvass utána, hogy hiteles legyen a kamud! Mert ez igy nagyon ciki ;)
2018. ápr. 23. 07:09
 35/47 anonim ***** válasza:
76%

1, 9 hónapos munkaviszonyra eleve nem adnak hitelt.

2, Az 1 pontból következik, hogy kamu a -öt eddig már 5 hitelt vettem fel mese.

3, Fizikai képtelenség 9 hónap alatt 5 hitelt vissza fizetni

4, Agg egy dolog, hogyha szülő mit akar, ah meg egy másik, higy egy nagykorú gyerek mit tesz. Ha válós lenne a történet se a szülők lennének a hülyék, akik kihasználják a helyzetet, hanem a gyerek, aki nem tud gondolkodni.

2018. ápr. 23. 09:09
 36/47 anonim ***** válasza:
83%
ugyan ez a kérdés volt pár napja,csak máshogy fogalmazva
2018. ápr. 23. 10:13
 37/47 anonim ***** válasza:
89%
nehogy ala ird a papirokat ... anyam hazajött avval, hogy vegyek fel kölcsönt mert a kolléganője fiának kell notebook, hogy majd fogjak törleszteni nekem, de ők már nem hitelképesek, házat meg az egesz berendezest hitelből vettek meg 1 fillert nem ad nekik a bank de, hogy majd nekem fogjak törleszteni. Körberöhögtem elküldtem, hogy gondolkodjon el azon még egyszer, hogy mit is mondott és jöjjön vissza amikor kitisztult a feje. Ilyen is van. Ezert van mindenki megaldva egy aggyal meg egy csep észzel, hogy gondolkodasra hasznalja es ne a butasagot csinalja.
2018. ápr. 23. 11:45
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Megmondod a bankban, hogy határozott idejű munkaviszonyod van, egy évre. Szóba se állnak veled. Anyádék se lehetnek mérgesek, mert ott voltál és megpróbáltad.

Aztán megmondod, hogy hosszabbították a szerződésed, azért nem küldtek el.

2018. ápr. 23. 13:04
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
Adósságba akarnak verni, hogy az adósságukat törlesszék. Ennek se vége se hossza nem lesz. Csak téged kevernek bajba..Ha az elsőt nem tudják majd fizetni akkor ezt hogy gondolták?
2018. ápr. 23. 16:41
 40/47 anonim ***** válasza:
50%
Öcséd nevére hogy vennék fel,akik még 18 sincs?
2018. ápr. 23. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!