Anyamek hitelt akarnak felvenni a nevemre a cib banknal 1 millio foritot 7 evre. 20 eves vagyok, 9 honapja dolgozok. Szerintetek adnak? En nagyon remelem, hogy potyara megyunk es nem adnak!!!
Hát, én nem szoktam ugyan odaírkálni kérdések alá, hogy "
2018. ápr. 23. 02:10
32/47 anonim válasza:
Hat, ez elment. Na, szóval nem szoktam odaírni, hogy "KAMU!", de azért ez nagyon annak tűnik...
2018. ápr. 23. 02:12
33/47 anonim válasza:
na mivan, már nem skarod? Az elözö kérdésben még annyira át akartad vállalni anyád hitelét. Ott is 20 éves a csaj, hétéves hitel, 1 milla körüli összeg.
Hazud kis hülye vagy.
2018. ápr. 23. 07:07
34/47 anonim válasza:
Dehogy vetél.fel 5 hitelt, okés hogy unatkozol, de mielött összevissza hazudozol, olvass utána, hogy hiteles legyen a kamud! Mert ez igy nagyon ciki ;)
2018. ápr. 23. 07:09
35/47 anonim válasza:
1, 9 hónapos munkaviszonyra eleve nem adnak hitelt.
2, Az 1 pontból következik, hogy kamu a -öt eddig már 5 hitelt vettem fel mese.
3, Fizikai képtelenség 9 hónap alatt 5 hitelt vissza fizetni
4, Agg egy dolog, hogyha szülő mit akar, ah meg egy másik, higy egy nagykorú gyerek mit tesz. Ha válós lenne a történet se a szülők lennének a hülyék, akik kihasználják a helyzetet, hanem a gyerek, aki nem tud gondolkodni.
2018. ápr. 23. 09:09
36/47 anonim válasza:
ugyan ez a kérdés volt pár napja,csak máshogy fogalmazva
2018. ápr. 23. 10:13
37/47 anonim válasza:
nehogy ala ird a papirokat ... anyam hazajött avval, hogy vegyek fel kölcsönt mert a kolléganője fiának kell notebook, hogy majd fogjak törleszteni nekem, de ők már nem hitelképesek, házat meg az egesz berendezest hitelből vettek meg 1 fillert nem ad nekik a bank de, hogy majd nekem fogjak törleszteni. Körberöhögtem elküldtem, hogy gondolkodjon el azon még egyszer, hogy mit is mondott és jöjjön vissza amikor kitisztult a feje. Ilyen is van. Ezert van mindenki megaldva egy aggyal meg egy csep észzel, hogy gondolkodasra hasznalja es ne a butasagot csinalja.
2018. ápr. 23. 11:45
38/47 anonim válasza:
Megmondod a bankban, hogy határozott idejű munkaviszonyod van, egy évre. Szóba se állnak veled. Anyádék se lehetnek mérgesek, mert ott voltál és megpróbáltad.
Aztán megmondod, hogy hosszabbították a szerződésed, azért nem küldtek el.
2018. ápr. 23. 13:04
39/47 anonim válasza:
Adósságba akarnak verni, hogy az adósságukat törlesszék. Ennek se vége se hossza nem lesz. Csak téged kevernek bajba..Ha az elsőt nem tudják majd fizetni akkor ezt hogy gondolták?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!