Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyamek a nevemre akarnak...

Anyamek a nevemre akarnak hitelt felvenni?

Figyelt kérdés
Anyamek hitelt akarnak felvenni a nevemre a cib banknal 1 millio foritot 7 evre. 20 eves vagyok, 9 honapja dolgozok. Szerintetek adnak? En nagyon remelem, hogy potyara megyunk es nem adnak!!!

#elettelenek
2018. ápr. 22. 21:14
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
61%
5 ös vagyok. Érdekes ott is hét évre venné fel a 20 as fiatal a hitelt a szülők miatt,milyen véletlen egybe esés.
2018. ápr. 22. 21:24
 12/47 A kérdező kommentje:
A legutobbi hitelnel mondtam, hogy SOHA TOBBET! Anyam ilyet szolt, rendben, okes. Es figyeld, 9 honap alatt mar 5 hitelen vagyok tul. Ez lesz a 6. Es ugy hogy meg csak 20 vagyok. Masik meg anyamnak mondtam hogy 7 ev nagyon sok, nem lehett hamarabb visszafizetni? Es mondta, ha nyer a lotton akkor majd abbol. Mondom akkor soha. Ok akarnak iranyitani, amugy meg elhordanak mindennek
2018. ápr. 22. 21:27
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

Ez lesz a hetedik? Mennyi adósságot szedtek eddig össze neked?

Amúgy meg hogyne adna a bank? Te veszed fel a hitelt, nem ők. De bármikor mondhatod hogy nem. Még most embereld meg magad, mert ha aláírtad nincs visszaút.

2018. ápr. 22. 21:40
 14/47 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem 20 évesen 9 hónapos munkaviszonyra úgysem fognak neked hitelt adni, még ilyen relatíve kis összeget sem.
2018. ápr. 22. 21:41
 15/47 anonim ***** válasza:
99%
5 hitelt már felvettél husz évesen,jol értem? :O És a lottós szöveg miatt ugye jól sejtem h szerencsejátékra kell ez a rahedli pénz?..
2018. ápr. 22. 21:41
 16/47 A kérdező kommentje:
Eddig 5 hitelem volt, es ez lesz a 6. Nem szerencsejatekra kell, hanem arra, hogy a hiteleimet ki tudjuk fizetni. Es csodalkoznak azon hogy semmit sem beszelek veluk. Az ilyen szulok nem is tudom mit varnak. Es ne felj, nem irok en ala semmit sem! Bizom abban hogy a bank nem ad, es eltudok takarodni innen.
2018. ápr. 22. 21:45
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad!! Ha jót akarsz magadnak mindenre kérlek, hogy ne tedd! Nem fogják visszafizetni, vagy ha igen, akkor sok évig szívsz miattuk. és ne hagyd, hogy érzelmileg zsaroljanak, hogy "de hiszen felneveltünk ennyi megjár szegény szüleidnek!"

Ha nemet mondasz, akkor te leszel mindenki szívtelenje, de akkor a szüleid kimutatják a foguk fehérjét. Nem kell a szülőknek MINDENÁRON segíteni, ha ilyenek.

2018. ápr. 22. 21:45
 18/47 C0r3 válasza:
100%
Remélem nem trollkodsz bro mert ha nem akkor súlyos gondjaid vannak. Ha van egy kicsi eszed is akkor nem hagyod megtenni magaddal ezt. Jézus milyen családok vannak.
2018. ápr. 22. 21:46
 19/47 A kérdező kommentje:
Haver, barcsak trollkodhatnek.. De sajnos ez nem az..
2018. ápr. 22. 21:48
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szülő az ilyen,mire kell ennyi pénz? Meg ennyi hitel? Szüleid dolgoznak?
2018. ápr. 22. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!