Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek hogy ne tegye...

Mit tehetek hogy ne tegye tönkre az életemet a szorongás?

Figyelt kérdés

Rég elváltam, több mint öt éve, azóta nevelem egyedul a gyerekem , aki most lesz 11.

Azt mondtam h fog ez menni, biztam a jövöben; abban h egyedul megállom a sarat , es igy is akartam már a rossz házassagom után h végre nyugton legyunk a gyerekkel , nem vágytam társra

Viszont a megélhetés , az örökös sokasodó számlák nagyon nagy stresszt jelentenek , habar mindig sikerult eddig kifizetni, de ijesztö h mindent en kell megoldjak , nincs egy rokon aki azt mondaná, h nyugi , bármi van , megoldjuk, segitek ha kell .

Emiatt folyton panikban elek , mindig attól tartok h mi lesz ha nem fogom tudni eltartani magunkat , ha a gyerekem arvahazba kerul , ha megbetegszem , stb . Éjjelente kesön alszom el emiatt .

Nem érzem magam biztonsagban. Emiatt leromlott a mentális egeszsegem , feledekeny vagyok, nem tudok koncentrálni, jó dönteseket hozni .

A gyerek érzi rajtam mert sokszor ideges ö is . Nem sugárzom nyugalmat mindig , habár próbálom

A munkahelyen se kaptam állandósitást , ami segitett volna megnyugodni , de ilyen lelkiallapotban , nyugodtan földet törölhetnek velem, azt is megköszönöm.

Nincs aki egy szót szóljon az érdekemben, senki kutyaja vagyok .

Ez megy évek óta

Hogy tudok ebböl kilépni, megnyugodni?

Legszivesebben elaludnék 5 évre, de a gyerek rám számithat csak , apuka kilépett , nem törödik , egy jó szò nincs töle, csak bajt kavar es örul a bajomnak, igy titkolom amit lehet

Mit tudok tenni , h nyugodt legyek ?

2018. ápr. 14. 23:14
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Ja ez engemet is érdekel.
2018. ápr. 15. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!