Mit tehetek hogy ne tegye tönkre az életemet a szorongás?
Rég elváltam, több mint öt éve, azóta nevelem egyedul a gyerekem , aki most lesz 11.
Azt mondtam h fog ez menni, biztam a jövöben; abban h egyedul megállom a sarat , es igy is akartam már a rossz házassagom után h végre nyugton legyunk a gyerekkel , nem vágytam társra
Viszont a megélhetés , az örökös sokasodó számlák nagyon nagy stresszt jelentenek , habar mindig sikerult eddig kifizetni, de ijesztö h mindent en kell megoldjak , nincs egy rokon aki azt mondaná, h nyugi , bármi van , megoldjuk, segitek ha kell .
Emiatt folyton panikban elek , mindig attól tartok h mi lesz ha nem fogom tudni eltartani magunkat , ha a gyerekem arvahazba kerul , ha megbetegszem , stb . Éjjelente kesön alszom el emiatt .
Nem érzem magam biztonsagban. Emiatt leromlott a mentális egeszsegem , feledekeny vagyok, nem tudok koncentrálni, jó dönteseket hozni .
A gyerek érzi rajtam mert sokszor ideges ö is . Nem sugárzom nyugalmat mindig , habár próbálom
A munkahelyen se kaptam állandósitást , ami segitett volna megnyugodni , de ilyen lelkiallapotban , nyugodtan földet törölhetnek velem, azt is megköszönöm.
Nincs aki egy szót szóljon az érdekemben, senki kutyaja vagyok .
Ez megy évek óta
Hogy tudok ebböl kilépni, megnyugodni?
Legszivesebben elaludnék 5 évre, de a gyerek rám számithat csak , apuka kilépett , nem törödik , egy jó szò nincs töle, csak bajt kavar es örul a bajomnak, igy titkolom amit lehet
Mit tudok tenni , h nyugodt legyek ?
Ilyenkor mindig meghallgatnám a másik felet is. Kilépett vagy elüldözted? Részt akart venni a gyereknevelésben, vagy foggal-körömmel harcoltál ellene haragból?
Sosem az a fekete-fehér sztori az igaz, amit itt elsírnak.
#9 04.52
Hát te is egy úgyszint "okoskodó hülye" vagy.
A gyerekkel nem költözhet csak úgy külföldre, mert ahhoz az apának a beleegyezése is szükséges, hogy a gyerekeket külföldre vigye. Továbbá a láthatást ugyanúgy biztosítania kell.
Látom nem vagy jártas a témába, de akkor minek szólsz hozzá hülyeséget?
#13 9.55
"Apa nem hajlandó fizetni a gyerektartást"
ÁLTALÁBAN MINDEN ELVÁLT NŐ EZT MONDJA.
Miért kell egyből a férfit megkövezni? Nem tudjuk mi történt, de te már eldöntötted, hogy a férfi egy gerinctelen féreg. Ne itt éld már ki a férfigyűlöletedet!
Okoskodó 15 ös válaszoló, igen , ki akartam szùrni magammal h jól egyedul kinlódjak es ezert elmartam az apát .
Milyen jól pánikolok most ugye .
Eszed zéró, ködben pár neuron , de osztanád. Gondolom tini vagy , te aztan tudod
Es miert jönnek ide sirankozni , mit nyerek azzal ha hazudok ? Anonim vagyok
Masodik gondolkodasi hibád.
Egyaltalan nem gondolkodol, gondolom kajakómában osztogatod a kéretlen tanácsaid.
"
Mert nem az az igaz ám , mert tudom ám , mert a nök hazudnak ám"
Hogy állna az ujjadba a görcs h ne tudj többet irni
Es harmadszorra : egy apát , vagy egy anyát , aki szereti a gyereket nem lehet elmarni, nem szivódik fel vállránditva h akkor ok , na jó , elmartak , akkor fizetni se kell de jó
Agyhalott
17 es szerinted miert mondja " általában minden elvált nö h az ex nem fizet gyerektartást "?
Gondolkodj logikusan most , a fejeddel .
Miert mondhassák szerinted ? Mert a legtöbb ferfi gerinctelen , nehez jó embert találni , aki vállalja a felelösséget szakitás után is, akkor is, ha az anyuka mar nem reszesiti orálban
Miert szerinted miert mondják ?
Szeretnek nyomorultnak tunni , negativ statisztikának , valakinek aki megjárta , akibe bele tudsz rúgni , akit le tudsz nézni ?
Vagy miért mondják általában ?
Einstein
Én a 15-ös válaszoló mellé állok. Nem tini vagyok, hanem egy szintén elvált apuka.
A volt feleségem is kisajátította a gyerekünket. Én nem nevelhettem, ellenem hangolta stb. Mióta megromlott a házasságunk, szegény gyerek csak azt hallja, hogy apád ilyen szemét, meg olyan szemét, meg nem szeret téged stb. Mert van apa, akit nem szabad szeretni, mert anya azt mondta. Szegény gyereknek meg lelkiismeret furdalása van, mert meri szeretni az apját.
És ennek a nőnek semmi se volt szent miután elhagytam, csak a bosszú számított neki, még a gyereket is erre a célra használta/használja, fegyverként.
Még szép hogy elhagytam egy élősködő, pénzéhes, semmire való nőt.
Egy "agyhalott" elvált apuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!