Megmondjam, hogy a barátnőm egy k. va? Vagy mit csináljak, hogy ne hozzá legyek mindig hasonlítva?
Még a gimnáziumban lettünk jóban. Mindig törtető volt, önző, nála az első 10 helyen a fontossági sorrendben saját maga áll. De ez már ott tart, hogy szinte az összes "barátsága", kapcsolata érdekből van. Egy szegény, vidéki családban nőtt fel, de mindenkinek előadja, hogy az apja gazdag magyar vállalkozó, az anyja meg külföldön él és hogy onnan támogatja, meg együtt utazgatnak.
Mindenkinek hazudik gátlástalanul, hogy előrébb jusson, ha meg koppan, akkor összeomlik, öngyilkossággal fenyegetőzik. Most van három "barátja", ebből egynek felesége is van.
Az egyik fizeti neki az albérletét, rezsivel együtt, a másik viszi magával külföldre. A harmadik is támogatja anyagilag elég rendesen. Szóval neki igazából semmire nem kell költsön... A szüleim pedig folyton vele példálóznak, hogy milyen jól csinálja az életét és hogy dolgozik az egyetem mellett, meg én miért nem találok ilyen jól fizető állást (a szüleimnek azt adta be, hogy ő az egyetem mellett dolgozik és magának fizet mindent...).
Én egyetemre járok, mellette heti 12 órában vagyok gyakornok és jár hozzám 5 általános iskolás angol órára. De ezzel nyilván nem leszek milliomos, és én pofátlanságnak érezném, hogy egy olyan férfitől fogadjak el százezreket, akit amúgy nem szeretek... Támogatnak a szüleim, meg fizetnek mindent, ha kérek pluszba pénzt, adnak.
Csak néha megjegyzik, hogy "bezzeg xy", meg hogy én miért nem haladok úgy, mint ő. Sosem mondtam nekik, miket művel, mert úgy gondoltam, nem tartozik ez itthonra. De már sok.
(Legjobb barátnőről van szó amúgy, 20-23 évesek vagyunk.)
Én elfogadom, de ne tegyünk már úgy, mintha ez lenne a normális, becsülendő.
A barátnője vagyok, csak már sok lett a folyamatos hazugság és manipulálás. Ráadásul közben igyekszik összeugrasztani a barátommal, folyamatosan próbál engem is manipulálni. Mellette pedig előadja a szüleimnek, hogy mennyit dolgozik és milyen nehezek a napjai...
de mindenkinek előadja, hogy az apja gazdag magyar vállalkozó, az anyja meg külföldön él és hogy onnan támogatja, meg együtt utazgatnak
ezt kb két hétig tudja beadni egy gimiben, menj sétálni, jó idő van.
Milyen gimiben?:D
Nyilván már elballagtunk mindketten. Ott nem csinálta ezt, hiszen értelme sem lett volna. Miután elköltözött Pestre az egyetem miatt, akkor kezdődtek ezek.
Más valami, amibe szeretnél belekötni? :)
A csajt valószínűleg érte valami lelki trauma régebben, attól lehet most ilyen.
A szüleid megjegyzéseit nyugodtan tojd le, maximum intézd el annyival, hogy nincs két egyforma ember és két egyforma életút. 20 évesen még amúgy se lehet tudni, hogy ki mire viszi majd az életben, csak a 4. X környékén lesz érdemes visszatérni témára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!