Mit tegyek anyukámmal? Nem szól hozzám, mert megszöktem a kórházból és nem hagytam, hogy körülmetéljenek. Ez 3 hete volt és még mindig ki van rám akadva. Mit tegyek? Az én testemről van szó! NEM dönthet helyettem.15f
A kérdező 15 éves, joga van dönteni a testéről, sem az anyjának, sem az orvosnak nincs joga egy olyan műtétre kényszeríteni, ami nem életmentő. Sőt, a vizsgálatra sem kényszeríthették volna,
Emelett, attól, hogy 15 éves, simán tudhatja magáról, hogy aszexuis vagy sem. Attól, mert még gyerek senkinek nincs joga dönteni helyette és pláne nincs joga hülyének nézni.
#12 írta, hogy közölte, higy nem szeretné a műtétet, ennek ellenére az orvos és az anyja döntöttek helyette, ennél előbb nem tudta vilna közölni
Szégyellje magát az ilyen szülő meg orvos!
ááácsi, a szülő jogilag nem járt el helytelenül, ugyanis a gyerek még nem nagy korú és tesómnak volt ilyen problémája és nem tudtuk orvoshoz vinni, hááát meg is lett az eredménye...
Kis haver lehet azt hiszed most okos voltál,de pár év múlva rájössz, hogy nem csak a szexuális életedet rontottad el ezzel. Idővel ez a probléma mindenre kiterjed, illetve a szagod hát a munkatársaid számára is kellemetlen lesz. DE mindegy is hülye voltál, majd "felnőttként" megoldod, csak sokkal több macera árán és akkor majd hiába jössz rá, hogy ostoba voltál.
Komolyan mondom 15 évesen nem csak a korombeliek között érzem azt a nyomasztó érzést, hogy mint a bírkák, hanem elvileg felnőtt emebereknél is! RELATÍV szűkület!
R
E
L
A
T
Í
V
Mellesleg iskola orvos hozzám nem nyúlhatott soha, csakis a házi orvosunk, akit apukám ismert. Nem, soha senki nem nézegette a péniszemet az iskolában!
válaszolóknak üzenem, hogy DE, kiírják az embert műtétre teljesen feleslegesen! velem is megtörtént! szerencsére észnél voltam, és másodvéleményt kértem, és nem kellett a műtét EGYÁLTALÁN. Semmilyen(!!) kezelésre nem volt szükségem. Évekkel ezelőtt volt, és azóta is jól vagyok. A mai orvosok nyiszálnak, akit tudnak, ha kell, ha nem. Azon a műtéten kívül is rengeteg felesleges terhet úsztam meg, fölösleges röntgeneket, beavatkozásokat, stb. Csak mert észnél voltam és tiltakoztam. Már nem tudom, hol lennék, ha mindent megengedtem volna, amit a lelketlen ostoba orvosok kitaláltak.
Kérdező, a te tested, neked kell róla döntened. Ha nem egyezel bele, nem végezhetik el rajtad a műtétet. Mivel már 15 éves vagy, te dönthetsz arról, melyik szülőddel élsz. Kérd apukádat, hogy intézkedjen az érdekedben. Sok sikert!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!