Mit tegyek anyukámmal? Nem szól hozzám, mert megszöktem a kórházból és nem hagytam, hogy körülmetéljenek. Ez 3 hete volt és még mindig ki van rám akadva. Mit tegyek? Az én testemről van szó! NEM dönthet helyettem.15f
8 - as és 10 - es, ne írjatok baromságokat. A fitymaszűkületnél NEM MINDEGY, milyen mértékű és nem, nem feltétlenül kell szabdalni és nem, nem feltétlenül az egész bőrt.
Nem életmentő a műtét és igenis dönthet egy ennyi idős. Még jó... BÁRMIKOR elvégezhető a beavatkozás. Sajnos de, Magyarországon sok az elavult, felesleges gyakorlat. De ti csak szabdaltassátok magatokat fenntartás nélkül. Nem a levegőbe beszélek, mert magam is megfizetem a külföldi magánt ha kell és mit ne mondjak, ég és föld.
Meg kell hallgatni más orvost is ilyen esetben. Megéri a pénzt.
Kérdező, te simán átkerülhetsz már apukádhoz. Anyukádnak a bíróságon nem sok szava lenne. Én is anyuka vagyok, de nem az önző, agyatlan fajtából. Ide is sok hülye jár, itt se kérj véleményt. Ezt apukáddal beszéld meg. Hidd el, itt nem oldod meg.
2A kérdező 15 éves, joga van dönteni a testéről, sem az anyjának, sem az orvosnak nincs joga egy olyan műtétre kényszeríteni, ami nem életmentő."
Tévedésben vagy. A szülőnek joga van kezeltetni a gyermeke életminőségét rontó dolgokat, még akkor is ha a hisztis gyerek nem akarja. Birom mikor más sem tudnak a gyermekek csak a jogaikról papolni, de pusztafélelemből vagy tudatlanságból döntenek. És a szülőnek mik a jogai? Nincs joga óvni a gyermekét, mikor tudja hogy magának árt? Nincs joga a lehető legjobb egészségi állapotot biztosítani neki? Elárulom: nem csak joga, kötelessége is ezt tenni. Akkor is ha egyes hisztis kisfiúk nem képesek felismerni saját érdeküket.
utolsó, ezzel az erővel plasztikai műtétre is kötelezhetnék, mert az is javíthatja az életminőségét.
életmentő műtétre max. kötelezheti, másra nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!