Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha a szüleim...

Rift kérdése:

Mit csináljak ha a szüleim nem akarnak nekem táplálékkiegészítőket venni az edzéshez?

Figyelt kérdés
Szerintük a tömegnövelőtől cukorbeteg leszek a fehérjétől vesebeteg a kreatintól meg szívbeteg. ????? Tiszta idióták!!!! Egyedül a multivitamint engedik :( És hiába mondom nekik hogy ugyanazok a dolgok vannak bennük amiket egyébként is megeszünk akkor is azt mondják hogy 16 évesen még nem ehetek ilyeneket stb stb. Meg hogy mű dolgok nem tudom mi mű van a tejsavófehérjében pl???? Hogyan győzzem meg őket? :( Így sose jutok előre az edzésben... nem fogják fel hogy a kaja a legfontosabb... nem érdekli őket soha semmi ami nekem fontos :( Mit mondjak nekik hogy megvegyék?
2018. márc. 22. 18:58
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem szoktatod magad hozzá a rendes étkezéshez inkább? Pár hónap és alkalmazkodik a gyomrod, a legtöbb multivitaminra nem poénból írják rá hogy NEM helyettesíti a változatos étkezést, arról nem is beszélve hogy k..va unalmas lehet minden nap ugyanazt a fehérjeturmixot szürcsölgetni egy változatos, egészséges étrend helyett aminek még anyádék is örülnének ráadásul olcsóbb.
2018. márc. 23. 23:27
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
Egyél annyit amennyi belefér, hamar kitágul a gyomrod... Nekem is nehezemre esett, most meg úgy lemegy 4000 kcal, hogy észre se veszem...
2018. márc. 24. 00:53
 43/43 anonim ***** válasza:
39%

Ez lehet durva lesz bocs.

Eltudsz menni diákmunkára 16-tól pont. Heti 2 meló / hó pont elég lesz táp kiegészítőre. 20-25 böl csak kijön.

Bár ezeket a dolgokat én sem javasolnám h táp kiegészítő meg ilyen tabletták, porok...de a te tested.

2018. márc. 24. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!