Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha a szüleim...

Rift kérdése:

Mit csináljak ha a szüleim nem akarnak nekem táplálékkiegészítőket venni az edzéshez?

Figyelt kérdés
Szerintük a tömegnövelőtől cukorbeteg leszek a fehérjétől vesebeteg a kreatintól meg szívbeteg. ????? Tiszta idióták!!!! Egyedül a multivitamint engedik :( És hiába mondom nekik hogy ugyanazok a dolgok vannak bennük amiket egyébként is megeszünk akkor is azt mondják hogy 16 évesen még nem ehetek ilyeneket stb stb. Meg hogy mű dolgok nem tudom mi mű van a tejsavófehérjében pl???? Hogyan győzzem meg őket? :( Így sose jutok előre az edzésben... nem fogják fel hogy a kaja a legfontosabb... nem érdekli őket soha semmi ami nekem fontos :( Mit mondjak nekik hogy megvegyék?
2018. márc. 22. 18:58
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
51%

" A gyerekeknek szánt tápszer ugyanaz ... nem viccből nagyobbak (súlyban )a tápszeres babák .. de biztos olyan pontozgat aki nagyon ért ezekhez "

Ezért hívják őket "tápos" babának.

Mint ahogyan pl. a piacon is, ahol vannak az egészségesen nevelt és etetett háztáji csirkék, és vannak a "táposak".

Anyád melyiket venné meg??

2018. márc. 23. 11:08
 32/43 anonim ***** válasza:
69%
Egyreszt amit mondanak baromsag. Masreszt nincs ra szukseged, eleg ha jol eszel, azt meg gondolom raknak eled.
2018. márc. 23. 11:19
 33/43 anonim ***** válasza:
95%

A sportnak, a szorakozason kivul az a celja, hogy egeszseges legy, jo fizikai allapotba kerulj. Vagyis legyel termeszetesen izmos, hajlekony, jo allokepesseggel.

Ezt nem a tapokkal es egyebekkel feltuningolt kondi fogja megadni.

Megneznem egy hardcore kondizo hajlekonysagat es hogy hogyan fut le 20 kilometert.

2018. márc. 23. 13:04
 34/43 anonim ***** válasza:
72%

Az a baj ezzel az egész kondi őrülettel manapság (tisztelet a kivételnek), hogy divatot űznek belőle. A sok bohóc bejár a menő termekbe több tízezres öltözetbe, önti magába a tömegnövelős löttyöket pózol a tükör előtt vele, majd megy az instára.

Aki meg szívvel lélekkel sportol úszik, maratonokat fut az meg le van alacsonyítva mert az nem "minőségi"...ez van, a sznob lét alap pillére lett már a terem+tömegnövelők...

Lásd itt az "átlagmagyar zsírdisznó" beszólásokat a kedves kondib..ziktól. Fel nem merül bennük hogy másként is lehet fitt az ember, a fiatal tizenévesek meg ezt látják.

2018. márc. 23. 13:12
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Én is gyúrok és tudom, miről beszélsz, ismerem a tápkiegeket, de azt kell mondanom, egy ostoba majom vagy te.

A tápkieg egy nagy biznisz, próbálja elhitetni veled, hogy enélkül nem fogsz fejlődni, meg eredményeket elérni, de ez egy nagy hazugság! Kajából kell elsősorban bevinni a makrókat, amíg ez nincs meg, tolhatod a tápkieget, sz*arul fogsz kinézni.

Egyél rendesen, eddzél rendesen és nőni fogsz. A tápkieg. max 3%-ot tesz hozzá az egészhez, azért meg nem éri meg ennyit elkölteni, főleg nem hobbi szinten.

Annak meg örülj, hogy a szüleid fizetik a terembérleted, meg biztosítanak jó kaját hozzá, más ezért a két kezét összetenné.

2018. márc. 23. 16:06
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Emberek NINCS felfújt izom!!! Csak normális izom van. A tömegnövelő nagyrészt szénhidrát, ami energiát ad, annyi. Az izomfejlődéshez fehérje és kalóriaplusz is kell, ebben segíthet, a fehérjeporral együtt, de a rendes étellel is simán elérhetjük ugyanezt.

Az izomszövet az izomszövet, bármivel épült, a glikogénraktárok töltöttségétől függően optikai tuninggal, ennyi. Amíg nem fecskendezünk be syntholt, addig az izom és nem felfújt. Hogy mennyi ereje van az embernek, az kicsit más, persze összefügg az izomtömeggel, de több tényezős. Az pedig, hogy milyen erőkifejtést igénylő munkákat tud csinálni valaki, az még másabb ismereteket követel. Többször írt a testépítésben valaki, hogy ő asztalos, a tesója kőműves, mindketten izmosak, erősek, de egymás cuccainak emelésekor bajban vannak, mert nem tudják, hogyan kell igazán jól megfogni.

De aki kigyúrja magát, az sosem gyenge (s természetesen ha nem szed kiegészítőket, de rendesen eszik, edz, s naturál, nem változik a formája. Ha nem, akkor lassan leépül, de gyorsabban vissza tudja szedni. Azon a ponton már mindegy, miből épült az izom. Nyilván edzésből, energiából és fehérjéből, de a részletek nem fontosak.) Attól még egy vézna veterán fizikai munkás sokkal, sokkal jobban bírhatja a melót, mivel más tényezők is vannak.

2018. márc. 23. 17:25
 37/43 A kérdező kommentje:
#35 #36 köszi... pont ezt akartam kérdezni tőlük hogy mi az hogy felfújt izom. Attól hogy a tejből kiszedett tejsavófehérjét iszom nem pedig a tejet közvetlenül miért lesz felfújt az izom... aki felfújt izomról ír az nem tud semmit!!!
2018. márc. 23. 20:52
 38/43 A kérdező kommentje:

#34 Én nem nézem le az úszókat régen én is úsztam bár amióta edzek nem mert akkor csak még többet kellene ennem.

Amúgy kíváncsi lennék úszással meg futással hogy csinálsz olyan testet mint súlyzós edzéssel. Soha!!! Azt hiszed a verseny úszóknak az úszástól olyan a teste?! Hát nem, ők is edzenek mellette... úszástól soha nem leszel olyan.

2018. márc. 23. 20:54
 39/43 A kérdező kommentje:
#25 A fehérjétől szerintük vesebeteg leszek. Mert hogy aki vesebeteg annak fehérjeszegényen kell ennie. Ez igaz csak egy adag fehérje italban kb annyi fehérje van mint egy átlag étkezésben vagy még annyi se!!! Attól tuti nem leszek vesebeteg!!!
2018. márc. 23. 20:59
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Ez utóbbiban is egyetértünk, kérdező... Én tisztelem az úszókat és a maratoni futókat is, de egy egyenletesen fejlett testhez mindenre kell edzeni... A hosszútávfutás különösen nem szokott izmos tested adni, teljesen másról szól az egész. Persze simán lehet gyúrni és futni és úszni is... De egy igazán esztétikus, arányos testhez az erősítő edzés benne szokott lenni a pakliban (lehet, hogy van pár sport, ami egész jó egyedül is, egy nem maximálisan kigyúrt testre törekvőnek).

Speciel én nem tudok futni és nem akarok úszni, súlyzózni viszont poén. Semmi gond nincs azzal, ha valakinek ez a sportja, nem kell idiótának és öntelt pózernek lenni tőle, aki komolyan veszi, az edz a teremben, nem a tükörben nézegeti és fotózza magát. Lehet utálni az idiótábbjait, de azért testépíteni komoly dolog, én tisztelem a testépítők munkáját is, mert megérdemlik.

16 évesen egyébként már pont lehet súlyzózni, ez már nem olyan zsenge kor, ahol gondot okoz akkor is, ha jól csinálja az ember.

2018. márc. 23. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!