Mit csináljak ha a szüleim nem akarnak nekem
táplálékkiegészítőket venni az edzéshez?
Figyelt kérdés
Szerintük a tömegnövelőtől cukorbeteg leszek a fehérjétől vesebeteg a kreatintól meg szívbeteg. ????? Tiszta idióták!!!! Egyedül a multivitamint engedik :( És hiába mondom nekik hogy ugyanazok a dolgok vannak bennük amiket egyébként is megeszünk akkor is azt mondják hogy 16 évesen még nem ehetek ilyeneket stb stb. Meg hogy mű dolgok nem tudom mi mű van a tejsavófehérjében pl???? Hogyan győzzem meg őket? :( Így sose jutok előre az edzésben... nem fogják fel hogy a kaja a legfontosabb... nem érdekli őket soha semmi ami nekem fontos :( Mit mondjak nekik hogy megvegyék?
A menjen el dolgozni dolgot meg hagyjuk már. Álszent majmok
2018. márc. 22. 19:34
12/43 anonim válasza:
Lepontoztátok az utolsót pedig igaza van .. A gyerekeknek szánt tápszer ugyanaz ... nem viccből nagyobbak (súlyban )a tápszeres babák .. de biztos olyan pontozgat aki nagyon ért ezekhez ... Kérdező .. személy szerint én is azt mondanám ,hogy felesleges ... máshogy is belehet vinni a szervezetbe ezeket a dolgokat nem kell egy vagyont kivágni az ablakon azért ,hogy megfizesd a márka nevet ... Aki meg írta ,hogy az ország nagyrésze elhízott stb.. neki is ajánlanám figyelmébe a válaszom elejét és még hozzá tenném .. én sem vagyok kövér.. sőt .. pedig nem is igazán érdekel mit eszek (egy jó csülökpörköltet sose vetnék meg ) de edzeni se járok...
2018. márc. 22. 19:35
13/43 anonim válasza:
Én tanulok rendesen jók a jegyeim megcsinálom a dolgom... ez viszont az ő dolguk lenne!
Nem, nem dolguk minden hülyeségedet finanszírozni. Gondolom az edzegetést is ők fizetik.
2018. márc. 22. 19:37
14/43 anonim válasza:
Teljesen jogos hogy nem engedik. Ha évek hosszú edzései után megrekedsz egy szinten akkor lehet tömegnövelőzni. De 16 évesen elegendő lenne normálsian étkezni. Szénhidrát fehérje rostok. A tesztoszteron szinted az egekben van ebben a korban. Nagyon rosszul informálódtál, vagy rosszul edzel. Vegyél bioboltba maltodextrint, dextrózt, zabot és meg van oldva a problémád. Ugyanezek vannak a tömegnövelőben is. Csak gondolom ezt nem tudnád kirakni instagramra...
2018. márc. 22. 19:41
15/43 anonim válasza:
Arra költik a pénzüket, amire akarják. Ha neked 16 évesen tömegnövelő kell, akkor annyit tehetsz, hogy megveszed magadnak a saját pénzedből (ajándék, diákmunka stb.). Nem mondom, hogy ez jó vagy nem jó, de ők döntenek. Próbálj meg helyesen étkezni és máris nem lesz ennyi mindenre szükséged 16 évesen.
2018. márc. 22. 19:42
16/43 A kérdező kommentje:
Tudom hogy be lehetne vinni a makrókat tisztán kajából is. De vékony vagyok és nem bírok annyit enni amennyit kellene. Egy tömegnövelő pont segítene ebben az időszakban amíg hozzászoktatom magam hogy bírjak annyit enni.
Nem vagyok hülye ehhez és tényleg csak kiegészítésre használnám!
2018. márc. 22. 19:46
17/43 A kérdező kommentje:
#13 azért a sport sztem nem kellene hogy olyan dolog legyen amiért könyörögni kell...
2018. márc. 22. 19:48
18/43 anonim válasza:
NEM az ő dolguk finanaszírozni a heppjeidet!
Bocs... kapsz enni-inni, van fedél a fejed felett, ruhád, taníttatnak.
A hobbid pluszktsgeit oldd meg magyad.
2018. márc. 22. 19:50
19/43 anonim válasza:
17-es, sport!
IGen, én is sportoltam, képzeld. Úsztam, futottam, vívtam, bringáztam, nem súlyzókkal bohóckodtam meg fehérjéztem! Mégis igencsak izmos és erős meg gyors voltam, kivált a lábam a vívás miatt.
29n
2018. márc. 22. 19:51
20/43 anonim válasza:
Gondolom a kondi berletet sem magadnak veszed hanem a szuleid alljak.. Nem eleg hozzajarulas? Dehogynem.. a tobbit oldd meg... Fentebb irt sajat penzbol amit te keresel. Hisztizhetsz meg orakat.. De megoldani ezzel fogod.. Mindenesetre az en gyerekeim biztosan nem lesznek ilyen elkenyeztetett gyokerek,hogy veletlen se tegyenek erofeszitest arra amit szeretnenek...:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!