Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha a szüleim...

Rift kérdése:

Mit csináljak ha a szüleim nem akarnak nekem táplálékkiegészítőket venni az edzéshez?

Figyelt kérdés
Szerintük a tömegnövelőtől cukorbeteg leszek a fehérjétől vesebeteg a kreatintól meg szívbeteg. ????? Tiszta idióták!!!! Egyedül a multivitamint engedik :( És hiába mondom nekik hogy ugyanazok a dolgok vannak bennük amiket egyébként is megeszünk akkor is azt mondják hogy 16 évesen még nem ehetek ilyeneket stb stb. Meg hogy mű dolgok nem tudom mi mű van a tejsavófehérjében pl???? Hogyan győzzem meg őket? :( Így sose jutok előre az edzésben... nem fogják fel hogy a kaja a legfontosabb... nem érdekli őket soha semmi ami nekem fontos :( Mit mondjak nekik hogy megvegyék?
2018. márc. 22. 18:58
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:
Azt mondta anyukám ha még egyszer felhozom edzeni se fognak engedni mert elegük van a "hisztimből"... légyszi segítsetek tiszta kőkorszakiak!!!!
2018. márc. 22. 18:59
 2/43 anonim ***** válasza:
81%
Diakmelo.. Keresd meg az edzegetesed es az etrended arat. Aztan a sajat penzeddel te rendelkezel es megveheted. (Nem szemrehanyas vagy ilyesmi. Csak ez a legegyszerubb modja ennek ) tegyel erte ami neked fontos.
2018. márc. 22. 19:02
 3/43 A kérdező kommentje:
#2 nem az a gond hogy nincs rá pénzük hanem hogy nem engedik!!
2018. márc. 22. 19:02
 4/43 anonim ***** válasza:
79%
Ertem en,hogy az a bajod hogy nem engedik. De nyilvan nem olyan szemetek,hogy ha te keresel magadnak penzt lenyuljak,hogy ne tudd arra kolteni amire akarod. 2es voltam.
2018. márc. 22. 19:07
 5/43 anonim ***** válasza:
27%
Magyarok ennyi,nekik a mozgás a tévé hütőszekrény közt kimerül.. Ezért zsirdisznó már a fél ország,nézd meg az ovodásokat mint tulsulyos macii. Aki meg edz egészéges azt lenézik ezek..
2018. márc. 22. 19:09
 6/43 A kérdező kommentje:
Én tanulok rendesen jók a jegyeim megcsinálom a dolgom... ez viszont az ő dolguk lenne!
2018. márc. 22. 19:10
 7/43 Drazicc ***** válasza:
37%
Van a családotokban kisbaba? Ugyanis a tömegnövelők legfőbb komponensének 99%-a megegyezik a kisbaba táppal. Anyukád nagyot fog nézni ha megmutatod neki :) Tuti siker.
2018. márc. 22. 19:15
 8/43 anonim ***** válasza:
75%

" Tiszta idióták!!!! "

És Te ilyen családba születtél! Vajon mit örököltél tőlük ? Tökéletesen igazuk van. Arról nem is tettek említést, hogy ezekbe szokták becsempészni a különböző hormonokat és függőséget okozó szereket. Ezeket a termékeket nem vetik alá alapos és részletes vizsgálatnak, ráadásul csak azt vizsgálják, ami fel van tüntetve összetevőként. Ami nem szerepel az összetevők között, arra nem vizsgálnak, akkor sem, ha van kötelező hatósági ellenőrzés.

2018. márc. 22. 19:30
 9/43 anonim ***** válasza:
55%
10: jaja, és azt tudtad, hogy a levegő is káros? :O
2018. márc. 22. 19:33
 10/43 Drazicc ***** válasza:
76%
Kedves utolsó, ilyen anyagokat bármibe be lehet tenni, hallani is sokat pl a "tenyésztett lazacok" hogy telejsen más színűek lesznek a vegyszerektől. Az igazat megvallva pont a tápkiegekkel apcsolatban nem hallottam még ilyen balhéról. Nagyon hálás lennék, ha belinkelnél egy iylen esetet (nyilván történt mer különben honnan lenne ez a meggyőződésed) és ha tényleg így van most azonnal abbahagyom a szedésüket. Előre is hálás köszönet.
2018. márc. 22. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!