Hogy kezdjek hozzá az edzéshez?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni, vagy legalábbis formálódni. Van rajtam plusz súly azt szeretném leadni és olyan edzést szeretnék amivel fogyhatok és formálódhatok is. Érdekelne táplálkozással kapcsolatban az is, hogy milyen tapasztalatok vannak. Nem szeretem a durva diétákat. És az a baj hogy utálom a csirkét is. Lehet úgy is fogyni ha nem csinalok drasztikus változásokat? Tészta helyett ennék rizst. Zöldség gyümi jöhet minden mennyiségben és imádom a főzelékeket így is fogyhatok?2018. febr. 21. 18:31
1/2 anonim válasza:
Én ajánlok különböző tornavideókat, ha otthon szeretnél edzeni minimum a heti 3-4 edzés, ezt kiegészítheted futással, biciklizéssel vagy bármi olyan sporttal, amit szeretsz. A táplálkozást a kalória számlással tudod szabályozni, így az nem drasztikus formája a fogyásnak. Ha a csirkét nem szereted, egyél halat, vagy pulykát. Főzeléket inkább hanyagold, de egyszer-egyszer kis adagokban szerintem simán belefér!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Futni szeretek nagyon úgyhogy az mindenképp lesz edzés mellett. Én is videókra gondoltam. Bár tálaltam alkalmazást is mobilra ilyen 30 napos de 6 szint van benne úgyhogy igazából 6×30 abban is egész jó gyakorlatok vannak.
2018. febr. 21. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!