Ez most tényleg olyan félreérthető? Mit csináljak anyámmal?
Figyelt kérdés
Tehát ma vettem pár pólót és az egyiken ez a felirat van "If you really love me you'll let me sleep" tehát ha igazán szeretsz hagysz aludni erre anyám kitalálta hogy ez mennyire nem keresztényies és a nagy Istenfélő asszony mondta, hogy ez milyen félreérthető mert azt mondja azt jelenti hogy hagysz aludni és nem kefélgetsz.. ezt mondta szó szerint és ezzel cseszeget egész nap. Nekem elegem van az egész álszenteskedésből. Komolyan ez a rohadt póló ilyen félreérthető? Normális embernek eszébe jut ilyen?2018. márc. 17. 14:31
11/20 anonim válasza:
Talán csinálni kéne azt a dolgot, és akkor egy polóról meg egy sima répárol se a szex ugrana be,a szex meg nem főbűn csak vallásoséknél. :D Ezért frusztráltak, irigyek azokra aki csinálják boldogan, és ezért túrnak mások hálószobájában folyton, és egy mezei polóra vetitik ki a frusztációs nyomrukat..
12/20 anonim válasza:
Már megint a vallás. Meg sem lep. Amúgy Neked van igazad, ez egyértelmű. Ne haragudj meg, de anyád egy bigott vallásos öregasszony.
14/20 anonim válasza:
Anyukád nálam sokkot kapna némelyik fehérnemümtől.
15/20 anonim válasza:
A 2 dolgot válasszuk külön:
1: Igen, ebben a szóhasználatban tényleg többnyire azt jelenti, hogy a nő nem szeretne kefélni, tehát arra kéri a társát, hogy most inkább aludjon, ebben anyukádnak igaza van.
2: Abban nincs igaza, hogy ezzel bármi gond lenne, hogy ez nem keresztény lenne, vagy abban, hogy neked feltétlen az ő keresztény értékrendje szerint kell élni.
16/20 anonim válasza:
Szegénykém sajnállak. Szerintem kezdj határozottabb lenni, mert úgy jársz mint az a lány az egyik kérdésben, hogy 20 évesen engedély kell, hogy pasija legyen...
17/20 anonim válasza:
Húgomnak van egy ”SEX” feliratos pulóvere, amit szokott is néha hordani. Szerintem ha anyukád meglátná, szívrohamot kapna.
18/20 anonim válasza:
Minden félreérthető, ha valaki félre akarja érteni.
19/20 anonim válasza:
Egyébként én katolikus vagyok, de az ilyen "nem keresztényies" dumáktól, "kiütést kapok".
20/20 anonim válasza:
Utolsó ne keverjük össze a hivőt a bigott vallásos álkereszténnyel,ég és föld..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!