Ez most tényleg olyan félreérthető? Mit csináljak anyámmal?
Sima belemagyarázás, szrd le.
Meg kell tanulnod nem felvenni mások hülyeségét és örülni annak ami szerinted jó. Ez csak egy póló, hagyjad hadd mondja a magáét, engedd el a füled mellett. Tudod engem hányszor leszóltak az évek során mindenért? Még 30 felett is... Bánom is én ki mit mond.
Azért a szöveg magyarázata is arra utal, hogy viselője az ágyban szeret lenni, így erotikus. De ez szerintem vagány, tetszik a srácoknak, ha ilyet látnak csajon.
"A családod, a barátod vagy a barátnőd tudja, mi a legjobb a számodra, és ez több idő az ágyaddal, párnákkal és takaróval. Odabújni valakihez, lazítani és aludni egész nap ezzel a lustálkodás ihletett pólóval."
Teljesen jó kis póló, egyetértek vele, hogy akit szeretünk, azt hagyjuk kedvére aludni, bizonyos tág keretek között. Nem tudom, ebben mi a félreérthető, de ez amúgyis csak egy póló. Láttam már hajmeresztő feliratokat is pólón, de tudom, hogy az, hogy valaki felveszi, nem azt jelenti, hogy szó szerint totálisan egyetért vele, lehet, hogy viccnek szánja, lehet, hogy nem is érdekli a szöveg, csak tetszett a színe vagy polgárpukkasztani akar...
Rendes családban ezen nem vitáznak össze. De elmondta a véleményét, OK, innentől talán felejtse el az egészet.
Anyukad ki lehet éhezve , mindenröl az jut eszebe
Van pasija ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!