Bűntudatot kell éreznem amiatt ha anyámmal megszakítom a kapcsolatot?
Ill. lenézhetnek emiatt az emberek?
Tönkretette az eddigi életemet és nem akarom, hogy örökké boldogtalan legyek miatta...
Tovább kellene lépnem ahhoz hogy uj, jobb életet kezdjek... de nem tudom elfogadni, hogy anyám letagad, az utcan nem köszön vissza és h ő nem szeret és olyan amilyen... nem tehetek arról hogy Ő ilyen s tudom hogy ha szeretnék nornálisan élni s nem szeretnék idegösszeroppanást kapni és bekettyóspni akkor bizony meg kell szakítanom a kapcsolatot vele...
Sosem keres engem azt se tudja hol lakom.. volt h majdnem utcára kerültem erről se tud nem is erdekelné...
Azt sem érdekelné ha történne velem valami...
Mégis úgy érzem hogy mivel az anyám kötelességem lenne néha meglátogatni... bűntudatom lenne ha nem tenném. .
Közben azt is tudom, hogy ha meglátogatnám akkor az megintcsak negativ hatassal lenne rám... mert semmi jóra nem számíthatok tőle.
Szóval nem tudom mi a helyed... önzőnek érezném magam ha többet nem látogatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!