Mit tegyek, ha a nézeteim az anyámmal nagyon különböznek mindenben és sokat veszekszünk emiatt?
Én is így voltam anyummal. Fogalmam sincs mi a megoldás. Én minél előbb elköltöztem, így hogy nagyon keveset beszélünk és szinte nem is találkozunk jobb a helyzet. Bár sokszor még találkozáskor is vita van, ahelyett hogy örülne hogy lát, inkább kötekedik apróságokon. Én nem tudtam ezt megoldani. Anyum tipikusan az a "ha van sapka azért, ha nincs akkor azért" ember. Semmi nem jó neki, amit én csinálok.
(Nekem is mindenki azzal jött amúgy, hogy kicsi vagyok, még nem érthetem meg, hogy mit miért csinál. Utána jött a kamasz vagy, csak kötekedni akarsz, már felnőtt vagyok, de még mindig nem értem, miért volt nekem jó, hogy betegen zavart iskolába meg bezárt a lakásba, sértegetett, kigúnyolt, stb. Amikor meg az étkezédembe szólt bele azt olyan ügyesen csinálta, hogy végül már nem merten előtte enni, mert semmi nem volt neki jó, vagy túl sok vagy túl kevés, hol dagadt vagyok jol gebe. Azt érte el vele, hogy nem mertem otthon enni, aztán mikor már vagy három napja nem ettem akkor bezabáltam mindent, aztán kihánytam. Nem az egészségem miatt aggódott, csak már nem volt mibe belekötni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!