Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én és Anyukám nagyon sokat...

Én és Anyukám nagyon sokat veszekszünk és nem tudom mit tehetnék?! Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 15 éves lány vagyok,1 éve élek kit Németországba a szüleimmel és a két testvéremmel Anyumal nagyon rossz kapcsolatunk van szinte minden nap veszekszünk ha megkérdezem,hogy mi a baja velem azt mondja hogy a barátommal van baja. Május 22.-e ota van egy baratom Ő nem beszél magyarul igy a szüleim nem nagyon tudnak vele beszélgetni,de ha szeretnének valamit én leforditom nekik nagyon szivesen. Anyukámmal már körülbelül 3 éve nem jövünk ki de Ő mindig azt mondja hogy a barátom miatt ilyen és nekem nem volt még soha barátom Remi az első igy nem értem. Eddig mindig azt hallgattam hogy 15 éves vagyok nincs barátom,most hog van már az se jó. Nem enged ki a házból állandóan itthol kell hogy legyek nagyon agressziv sokszor megver Apukám hiába mondja,hogy álljon le de nem Én ugy érzem hogy utál engem nagyon csunyán beszél velem és nem tudom,hogy mit tudok csinálni. Én már nem szeretnék többet ilyen helyzetbe élni. Mit tanácsoltok mit tudok csinálni?

2016. szept. 25. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
3%
Megb.szott már? Ha igen akkor megértem anyud.
2016. szept. 25. 14:09
 2/3 anonim ***** válasza:
3%
Félt téged ( nem akarja bogy megb*szanak)
2016. szept. 25. 14:13
 3/3 anonim válasza:
Lehet h félti de akkor se normális h emiatt megveri. 14-15 évesen volt nekem is az első kapcsolatom ráadásul anyumnak nem tudnak annyira magyarul szóval kb ugyanaz a helyzet h nem tudtak annyira kommunikálni. Ha 3 eve nem vagytok jóban az elég szomorú :/ ülj le vele beszélgetni szerintem!
2016. szept. 26. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!