Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen megoldás van erre? 16/l

Milyen megoldás van erre? 16/l

Figyelt kérdés

Júniusban egy hétvégén majd lesz Pesten egy koncert, amire elmennék, már meg is vannak a jegyek, mert az elején azt mondták, hogy mehetek.

Van egy svéd srác (ugyanannyi idős mint én), akivel szoktam beszélni meg skypeolni, és kiderült valamelyik nap, hogy ő is jön majd és akkor kezdtek el szüleim veszekedni velem, hogy inkább ne menjek el.

2018. márc. 14. 14:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
8%
Ha ezért drámázós konfrontálódásra kell számítanod, akkor ne mondd el nekik, hogy nem magad mész.
2018. márc. 14. 15:12
 2/11 anonim válasza:
22%
Valószínüleg féltenek, hogy nehogy...tudod. Mindensetre, nem tudom, hogy a szüleidnek az a baja, hogy magyar e vagy sem a srác, akivel beszélni szoktál. Probáld meg velük beszélni ezt, kétlem hogy egyből össze jönnétek( nem azt mondom hogy nem, csak nem hiszem hogy ebből lenne) szóval szerintem felesleges aggodniuk. Előre is jó szorakozást a koncert-re! 18/f
2018. márc. 14. 15:14
 3/11 anonim ***** válasza:
27%
Ezért nem kell beavatni mindenbe a szülőt v jol kell hazudni mert utána 20 évesen is a fejeden lesz.
2018. márc. 14. 15:23
 4/11 anonim ***** válasza:
33%
Barátnőd is menjen veled.
2018. márc. 14. 15:26
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
3as, remélem a te gyerekeid is állandóan hazudnak neked. Bár te vagy az aki mindent megenged nekik és életképtelen elkényeztetett kölyköket nevel.
2018. márc. 14. 16:40
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
Képzeld én beszélek velük,meghallgatom őket,nem tiltással nevelem őket hazudozásra,és nem növök a fejükre,16 évesen már le kell lassan vállni,de otthon még 30 évesen se engedi el a szülő a gyerek kezét aztán sir h otthon él a nyakán.. Ok és okozat.
2018. márc. 14. 17:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves hatos, az önállóságra való nevelés nem jelent egyet azzal, hogy egy 16 éves kislányt (bocsi a titulusért kérdező de én már csak ilyen vagyok) elengedünk egyedül egy koncertre. Teljesen jogos az, hogy esetleg ódzkodnak attól a szülők, hogy egy állítólagos 16 éves svéd fiúval menjen el 16 évesen valahová.

A megoldás, próbálod megérteni, hogy a szüleid egyszerűen csak féltenek, ez még talán nem bűn.

Ha pedig a 3-as tanácsát fogadod meg kérdező akkor szerezz magad mellé legalább egy idősebb kísérőt akit már régebb óta és személyesen ismersz.

2018. márc. 15. 17:07
 8/11 anonim ***** válasza:
16 éves már rég nem kislány,némelyik 16 éves tapasztaltabb mint egy harmincas nő,nem kell őket félteni egy sima koncerttől,én 15 évesen mentem egyedül vonattal az ország másig végébe,havi szinten.. Nem ettek meg. Ma egy túlféltett 16 éves önnálóan jegyet se tud venni, 20 évest meg nem engednek vonatozni.. Nonszensz. Hagyjuk h ki mire nevel,én önállóságra,nem életképtelenségre. Amerikába van egy műsor h a 17 éveseket a kertbe se engedik ki..
2018. márc. 15. 17:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Talán ne azok a 16 éves lányok legyenek már az etalonok akiken minden második ismerősük átment. Az is teljesen életszerű amikor ilyen esetben olyan végletekkel példázódnak, hogy 30 éves és még a boltba se tud lemenni egyedül, az is nyilván csak azért van mert nem engedték el őket 16 évesen egy vadidegennel koncertre.

A szülői féltés, óvás pedig hagy ne legyen már negatívum, ez még azért nem az a szituáció, hogy kalitkába van zárva a gyerek.

Tanács próbáld megbeszélni a szülőkkel, ha meg nem jutsz el egy koncertre az még nem a világ vége, majd legközelebb eljutsz oda.

2018. márc. 15. 18:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Attol mert 16 évesen elmegy egy koncertre egy lány még nem megy át rajta senki. Én elmentem a nagyfiammal mikor 17 volt rock koncertre nem ettek meg minket. 18 felett meg a szülő kiszállhatna a gyereke bugyijábol is,akkor talán nem menekülnének el 200 kmre.
2018. márc. 15. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!